Чорний шоколад 52% какао, Torras
без цукру, без глютену
Іспанський шоколад без цукру та глютену Torras -- подарує насолоду й здивує
найвимогливіших шанувальників шоколаду. Це шоколад із м'якою текстурою й
неповторним смаком, без додавання цукру та глютену. Підходить і рекомендується
для хворих на целіакію, цукровий діабет, людям, що стежать за своєю фігурою та
вагою, а також усіх шанувальників якісного шоколаду.
Замість цукру в його склад входить мальтит -- здоровий підсолоджувач, який
містить удвічі менше калорій і має низький глікемічний індекс (ГІ = 25-30), що
уповільнює процес підвищення рівня глюкози в крові та робить шоколад ідеальним
для вживання діабетикам і людям, які вживають продукти з низьким вмістом
цукру.
Збагачений інуліном, що поліпшує метаболізм, і особливо показаним для боротьби
із зайвою вагою.
Невеликий шматочок шоколаду Torras швидко й без зайвих калорій потолить тягу
до солодкого без шкоди вашому організму та вашій фігурі.
Енергетична цінність 100 г продукту -- 452 ккал
Жири -- 32 г (з них насичені жири -- 19 г)
Білки -- 6 г
Вуглеводи -- 48 г (з яких цукор -- 0.5 г, поліоли* - 45 г)
Харчові волокна (клітковина) -- 10 г
Склад: підсолоджувач (мальтитол), какао терте, какао-паста, знежирене какао,
інулін, емульгатор (соєвий лецитин) і ароматизатор (ванілін). Вміст какао- 52%
мінімум.
Вага: 75 грамів
Виробник: Torras, Іспанія
* Для засвоєння поліолів не потрібне виділення організмом інсуліну. Поліоли харчові або цукрові спирти широко використовуються як підсолоджувальні засоби у виробництві нутрицевиків, дієтичних продуктів, фармацевтичної продукції, кондитерських виробів тощо.