Всі категорії
Додати товар

La activ-сухання зі стопами на стопах проти ковзання дівчинці 1.5-2-3г 86-92-98см сині

90 грн
Опис

LA activ США колготки зі стопами на ступнях проти ковзання дівчинці 1.5-2-3г 86-92-98см сині

Стан дуже гарний, трохи розтяглися в зоні памперсу.

LA Active колготки для дівчаток — Затишні теплі бавовняні в'язані зимові колготки — Протиковзна підошва — малюкам

МІЦНІ, ЕЛЕГАНТНІ Й ЗРУЧНІ: наші колготки виготовлені з еластичної бавовняної суміші преміумкласу, м'якої та повітропроникної. А наш візерунок в'язання косами доходить до пояса, щоб ваша дитина мала кращий вигляд і почувалася краще в цих красивих колготках.

НЕКОВЗНА БЕЗПЕКА підошва: наш надміцний, екологічно чистий малюнок захоплення покриває всю п'яту до шкарпеток, з додатковим нековзним захопленням на п'ятах і подушечками стоп, щоб захистити вашого малюка, коли він ходить, бігає і стрибає по слизької поверхні. включно з паркетними полицями, плиткою або навіть батутами!

НОСІТЬ З ОБУВ'Ю АБО БЕЗ ОБУВІ: ці протиковзні колготки з ніжками призначені для носіння разом зі звичайним взуттям вашої дитини без жодних проблем. Як бонус, якщо взуття вашої дитини трохи велике, наша ручка запобіжить ковзанню ніг у взутті та запобіжить появі мозолів!

ЕЛАСТІЧНЕ в'язання для дітей, що підростають: гнучкі волокна забезпечують ідеальний баланс комфорту та мобільності, а зручний пояс підходить як для дитячих підгузків, так і для звичайної спідньої білизни. Наш одяг створений для того, щоб розтягуватися і рости разом із вашою дівчинкою або хлопчиком!

ДАЙТЕ ВАШЕМУ РЕБЕНКУ САМОЕ ЛУЧШЕЕ!

LA Active — провідний бренд шкарпеток для дітей і дорослих. Ми створюємо шкарпетки преміумкласу, щоб підтримувати вашу дитину, коли вона починає досліджувати свою рухливість, поки ви просто не зможете за нею загнатися! Батьки люблять ці шкарпетки, тому що вони безпечні, довговічні та надзвичайно зручні. Ми маємо розміри для найрізноманітнішого віку, від немовлят, які роблять перші кроки, до малюків, які починають бігати вдома, і до дітей старшого віку, які люблять гуркотувати, кидатися і навіть стрибати на батутах!

Трикотажні колготки з косою Особливості продукту

Нековзна підошва

Розкішна суміш бавовни

Комфортний еластичний пояс

Схема в'язання коси

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 2/92
  • 3/98
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари