Всі категорії
Додати товар

Дитячі кашемірові шкарпетки 100% кашемір теплі шкарпетки

89 грн
Опис

🐐🧶🧦 Кашемірові шкарпетки, 100% кашемір, пошиті з натуральної в'язаного полотна 100% кашеміру. Замовлення я виконую, по можливості і при наявності потрібного кольору, все вирішується в діалозі, в даних моделях використовую кольору за жіночим або чоловічим типом, а так само унісекс як в даному випадку, ціну за замовлення не плюсую, передоплата не потрібна, крім того готове замовне виріб ви купуєте тільки якщо воно вам подобається після розміщення його на сайті, ніяких зобов'язань замовника у мене немає. 🖍Я даю гарантую, що заявлений склад відповідає дійсності! Я не продаю підробок, не видаю шерсть, інші нитки і blend ( частина) кашеміру у складі за кашемір і т. п., я використовую в даному випадку тільки 100% кашемір. 🖍Підробкам складу не місце на моїй сторінці, це стосується всього численного товару з кашеміру та шовку! 🖍Це ручна робота, машинна строчка, рядки міцні, все надійно. 🖍Оригінальні брендові шкарпетки, товар рідкісний і дорогий, але у вас є можливість відчути на ваших ніжках виріб ручного пошиття з в'язаного полотна, відчути всю красу, тепло кашеміру, м'якість і затишок при цьому за доступною ціною. По суті шкарпетки, запропоновані мною будуть відрізнятися від брендових тільки тим, що в брендових шви пов'язані, а тут вони зшиті. 🌹зверніть увагу, це пошиття ручної роботи, якщо можливі недоліки, то ці нюанси не особливо впливають на носкість і функціональність ) 🖍Орієнтовний завмер: довжина стопи носка-14,5 ширина 6 ширина по верху-7 Ориентировочно размер -ориентируйтесь на длину стопы носочков. Носки тянутся.
🖍Будут добавляться и есть в наличии другие размеры и расцветки, но в ограниченном единичном количестве, в разделе «нижнее белье», следите за обновлением.
🔥🐐Носочки нежные, потому что кашемир здесь без какой либо синтетики, поэтому носить их нужно будет очень бережно, чтобы они быстро не протерлись)

🦋♥️На страничке 🦋🐐мир КАШЕМИРА и ШЕЛКА!
🤗Подписывайтесь на мою страничку в «Шафа», чтобы не пропустить новинки!
Обновление товара ежедневно!
☝️Будь ласка, купівлю починаємо з діалогу, а не відразу тиснемо «купити». 🖍Додаткова інформація знаходиться на головній сторінці мого профілю. 🖍Колір речі на фото завжди відрізняється від реального, але фотошоп не застосовую. 🖍цифра виміру може відрізнятися від зазначеного в межах 1 макс в спокійному стані.
🖍Возврат и обмен товара не предусмотрен
🖍Мое описание товара происходит по субъективному и объективному лично моему мнению, на основе моих зрительных, осязательных (тактильных) и эмоциональных ощущениях, которые индивидуальны, и могут отличаться от ваших, а также на основе моей базы знаний и опыта.
🖍Личных встреч нет.
🖍Резервирую вещь только если я это подтвердила.
❤️Меня окружают только позитивные покупатели :), и это именно Вы!🤗 Приятного шопинга😘

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Сезон:
Зима Осінь Весна