Всі категорії
Додати товар

Кросівки softshell american club для дівчинки

1000 грн
Опис

Дитяче трекінгове взуття American Club чорного кольору з елементами бірюзи. Вони виготовлені надійно та дбайливо з матеріалів найвищої якості за сучасною технологією Softshell, що дозволяє зберегти внутрішню частину взуття свіжою та додатково захищає ногу від дощу, вітру та низьких температур. Завдяки передовому методу SOFTSHELL волога відводиться назовні взуття, не даючи їй проникнути всередину. Застібка на липучці полегшує та прискорює надягання, а пінопластова підошва з гумовим протектором захищає від ковзання та гарантує зчеплення з землею. Трекінгове взуття American Club - відмінний вибір для повсякденного використання, також ця модель відмінно підійде для повсякденного носіння та гірських походів.
Сезон: весна,осінь

Розмірна сітка(замір по внутрішній устілці) Всі виміри робляться від 0 !Заміри наші .Будь ласка , не робіть заміри швейним сантиметром !!!Краще лінійкою або рулеткою!

32 р-р - 20,5 см
33 р-р - 21.5 см
34 р-р - 22.0 см
35 р-р - 22.5 см
36 р-р - 23.5 см

Взуття American Club виготовлена з високоякісних матеріалів. Верх виконаний з матеріалу SOFTSHELL.
Softshell - це тришаровий матеріал нового покоління. Надзвичайно м'який і легкий, але в той же час дуже міцний. Завдяки передовій технології волога відводиться назовні взуття, не дозволяючи їй проникнути всередину. Дихаючий матеріал  зберігає внутрішню частину взуття свіжою.
American Club - польський бренд якісного дитячого взуття , заснований у 1992 р. Стильний дизайн і відмінна якість дитячого взуття American Club стали вагомим аргументом на користь цього бренду, тому дана торгова марка, що вельми популярна і в Європі, і за її межами.
Асортимент продукції широкий:
барвисті босоніжки і балетки для дівчаток;
зручні і стильні кросівки для хлопчиків;
практичні гумові чоботи;
теплі черевики для дітей різного віку.
Дитяче взуття American Club практичне, доступне, при цьому якість виробів завжди на висоті. Яскраві та стильні моделі, виконані у відповідності з модними тенденціями, завжди привертають увагу дітей. Батьків, в свою чергу, радує не тільки зовнішній вигляд взуття, насамперед- це комфорт при ходьбі, надійно зафіксована стопа, а ,отже, безпека.
Якщо Ви вирішили купити дитині красиве, безпечне і практичне взуття, ТМ American Club - те, що Вам потрібно.

Ви можете придбати новий виріб китайського  виробника, який буде дешевше ,але через деякий час прийде в непридатність через використання при виробництві дешевої сировини низької якості, яка шкодить здоров'ю Вашої дитини. Або Ви можете придбати якісний товар на нашому сайті європейського виробництва і Ваші діти будуть насолоджуватися якісним, красивим і зручним взуттям!

ОРИГІНАЛ!!!
Вдалих Вам покупок !

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Чорний
Розмір:
  • 36
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
Сезон:
Осінь Весна
Продавець
karolina44
***************
Супер-продавець
Коростишів
92% виконаних замовлень
Була