Всі категорії
Додати товар

Якісні кросівки american club для дівчинки

950 грн
Опис

відправляю  Новою Поштою та Укрпоштою

Дуже симпатична модель American Club (Польща)
Відкрийте для себе унікальний світ дівочого стилю з чорним спортивним взуттям American Club!
Це взуття не тільки модне, але й функціональне. Виготовлені з екологічної шкіри. Відрізняється легкістю чищення та довговічністю. Вони ідеально підходять як для дощової погоди, так і під час гри на дитячому майданчику. Всередині зручна шкіряна вставка, яка забезпечить додатковий комфорт під час носіння.
Для комфорту черевики мають практичну регульовану застібку-липучку та еластичні фіолетові шнурки-резинки та  супінатор. Вони дозволяють кросівкам ідеально сидіти на ніжці вашої доньки. Крім того, їх виняткова легкість зробить носіння спортивного взуття суцільним задоволенням цілий день.
Дбаючи про найдрібніші деталі, взуття American Club характеризується увагою до деталей і високою якістю виготовлення. Це не тільки модний аксесуар, а й міцне та міцне взуття для вашої дитини. Вони мають фірмовий логотип, який виділяється на тлі інших контрастним кольором.
Щоб вам було легше підібрати потрібний розмір, ми надаємо довжину вкладишів за індивідуальними розмірами:
32 р-р - 21,0см
33 р-р - 21,5см
34 р-р - 22,0см
35 р-р - 22,0см
36 р-р - 23,5см

Стратегія компанії - просувати власний бренд American Club. У той же час виробник робить колекції взуття на основі сучасних світових тенденцій моди. Бренд American Club здатний точно і ретельно відповідати очікуванням своїх клієнтів, визначити їх побажання та потреби. Завдяки багаторічному досвіду, кваліфікованому персоналу й участь при підготовці нових дизайнів та колекцій American Club успішно запускає взуття з неповторним стилем на сучасний ринок, незалежно від того, йдеться про зимового взуття, спортивної або текстиль.

Дитяче взуття American Club створюється компанією у відповідності з вимогами міжнародної медико-профілактичної програми під назвою «Здорова стопа», яка покладена в основу дизайну взуття для дітей і конструкції колодки.

Для того щоб взуття легко одягалася, практично всі моделі забезпечені зручними застібками типу кліпс і липучками, які добре фіксують стопу і не втрачають своїх властивостей до повного зношування .

Важливо й те, що всі моделі дитячого взуття польського виробника мають привабливий дизайн і доступні ціни, завдяки чому кожен батько може придбати красиву і корисну взуття для свого малюка.

КРИТЕРІЇ, НА ЯКІ ВАРТО ОРІЄНТУВАТИСЯ ПРИ ВИБОРІ ВЗУТТЯ
Рекомендується приймати до уваги наступні фактори:

Матеріал. У більшості випадків перевага надається матеріалам, які виготовлені із сировини, що дозволяє шкірі дихати. Важливе значення має адаптація до природної анатомії ноги, а значить, не надання негативного впливу на процес її формування.

Устілки. Наявність якісних устілок також дозволяє подбати про правильне формування зведення стопи. Вже з перших кроків нога дитини повинна бути звична до правильного положення. Наявність якісних устілок також допоможе уникнути плоскостопості.

Розмір. Багато батьки підбирають взуття, яка не відповідає розміру, наприклад, купують моделі «на виріст». Вони думають, що це дозволить їм заощадити кошти, а товар буде використовуватися протягом декількох сезонів. Це не зовсім так. У взуття, неправильно підібраною за розміром, дитині буде незручно, а до кінця для ноги почнуть хворіти.

Крім представлених параметрів важливо оцінити якість пошиття, еластичність підошви, щільність задника. Втім, якщо підбирається продукція від хорошого виробника – ці якості будуть відповідати стандарту.

Вдалих вам покупок!

ВІДПРАВКА ПРОТЯГОМ ДОБИ ПІСЛЯ ОПЛАТИ ТОВАРУ
ОБМІН ЗА ВАШ РАХУНОК ЗА НАЯВНОСТІ ВІЛЬНОГО РОЗМІРУ

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
Матеріал:
Штучна шкіра
Сезон:
Літо Весна
Продавець
karolina44
***************
Супер-продавець
Коростишів
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари