Всі категорії
Додати товар

Красива якісна куртка-дощовик на флісовій основі, від tchibo німеччина , рр. 110/116

250 грн
Опис

Якщо куртка від дощу тримає дітей не тільки сухими, але й теплими, батьки менше дбають - а діти можуть ще більше розважатися на природі, навіть якщо трохи холодніше. Тому ця дощова куртка оснащена м'якою мікрофлісовою підкладкою, яка надійно зігріває верхню частину тіла.

Водяний стовп стійкий до 3000 мм

Верхній матеріал із екологічно чистою просоченням evoPel та герметичними швами є водонепроникним та вітронепроникним. Щоб забезпечити приємний клімат тіла навіть активним дітям, куртка також дихає. Коли час від часу вітер і дощ роблять перерву, капот можна розстібнути, а світловідбиваючі елементи забезпечують кращу видимість навіть за поганих умов освітлення. Дитяча куртка має дві бічні кишені та ярлик для опису. Куртка доступна у чотирьох конструкціях, створених для дітей.

Колір

Корал з леопардовим принтом на всій площі

Матеріал

100% поліестер

****************************************

ПОГ: 36 см,

Довжина рукава: 40 см,

Довжина: 47 см.

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.
в дуже хорошому стані, без дефектів

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 5/110
  • 6/116
Продавець
lorazefir
lorazefir
Супер-продавець
Київ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари