Всі категорії
Додати товар

Пальто з капюшоном і ґудзиками, червоного кольору, в'язаний одяг для дівчинки 2-3 років.

2850 грн -30% 2000 грн
Опис

🐞 Розмір:
для дівчинки 2-3 років: 104 – 109 см
Довжина рукава – 20 (23) см.
Довжина – 51 см
Ширина – 33 см

🐞 Для виготовлення пальта використовувалася м'яка та ніжна пряжа, яка не подразнюватиме чутливу шкіру дитини.
В'язане пальто з капюшоном, ошатний і модний верхній одяг для стильного образу вашої дитини. Капюшон великий та зручний. Пальто застібається спереду на красиві ґудзики. Сукня-пальто має розширену нижню частину і не сковуватиме руху жвавої ​​дитини, а також не заважатиме пишній спідниці сукні.

🐞 Матеріал:
Меринос 40% *
Кашемір 20%**
Акрил 40%

🐞Вага виробу 670 гр.

🐞 Цю модель сукні-пальто я тестувала на своїй дитині. Можу зі 100% упевненістю сказати, що вам і вашій дитині сподобається.

🐞 Рекомендації щодо догляду: ручне прання.

🐞 Якщо у вас є будь-які питання, будь ласка, зв'яжіться зі мною!
Дякую, що відвідали мій магазин!

* Мериносова вовна добре пропускає повітря. Його волокна можуть поглинати вологу до 30% своєї ваги. Вбираючи вологу з тіла, одяг залишається сухим і комфортним незалежно від температури. Це допомагає регулювати температуру тіла, зберігаючи тепло в холодну погоду та комфортно охолоджуючи у спеку. Вовна мериноса зігріває природним чином. Унікальні якості м'якої мериносової вовни роблять її найкращим матеріалом для дитячої білизни. Дитина, що багато рухається і схильна до підвищеного потовиділення, почуватиметься комфортно в мериносовій шубці, тіло вільно дихає через шубку, не мерзне, немає відчуття вогкості. Завдяки своїй теплоті мериносова вовна ідеально підходить для спокійної гри дитини.
Мериносова вовна, найм'якіша з усіх видів вовни, підходить для шкіри з алергією, тому що зазвичай не викликає алергічних реакцій. Природні антимікробні властивості мериносової вовни роблять її стійкою до запаху. Також мериносове волокно надзвичайно міцне, має антистатичні та вогнетривкі властивості.

** Кашемір – це пух тибетської кози. Пух вичісується вручну з грудей та живота кашемірової кози. Одяг із кашеміру дуже м'який, зберігає тепло тіла, не викликає алергії. Кашеміровий одяг не кошлатиться.
Додаткові характеристики:
Стать: Для дівчаток
Колір: Червоний
Вид виробу: Пальто
Розмір дитячого одягу (по зростанню): 104-110
Вікова група: 3 роки
Вид утеплювача: Без утеплювача
Сезон: Весна/осінь

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 2/92
Стать:
Для дівчаток
Продавець
alesyaoktava
Ok-Tava
Київ
Була

Схожі товари