Всі категорії
Додати товар

Тепле в'язане плаття - вовна мериноса merino wool - темно-синє р134/146

1680 грн
Опис

тепле в'язане плаття - вовна мериноса MERINO WOOL - темно-синє р134/146 === на осінь-зиму-весну ідеальне плаття - звичайно 100% MERINO WOOL це сама тепла і комфортна річ натурального складу - на всі сезони м'яка і приємна до тіла в'язка - не важка, але в той же час сама тепла ніякого порівняння не може бути з речами з флісу або з толстовками (начіс з вивороту) - це все не те! по сравнению с вещами из 100% MERINO WOOL

платье было связано на заказ (машинная вязка)

расцветка базовая - идеально подойдет для школы и вы точно будете спокойны что ребенок там не мерзнет (а про отопление в школах дополнительно рассказывать не стоит)

так же Важно отметить, что вещи из 100% MERINO WOOL долговечны и следов носки можно сказать что и нет. Тема катышков тоже отсутствует, так как если единично вдруг и появилось, снимается машинкой и при этом полотно не утончается и имеет вид как только после вязки, т.е. стан ідеал наше плаття - в'язали для походів в школу - носили в спокійному режимі (було паралельно ще кілька в'язаних суконь і светрів з 100% MERINO WOOL) === відправлення: відправляю НП - після повної оплати або самовивіз вартість лота: зазначена ціна + додавайте 5% від вартості торгу - обміну - повернення - наложки - НЕ передбачено!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 10/140
  • 9/134
  • 11/146
Матеріал:
Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари