Всі категорії
Додати товар

Дизайнерська трикотажна сукня вишиванка rito

550 грн
Опис

Трикотажна сукня вишиванка Rito

Дизайнерський одяг RITO – стильні сукні та джемпери з натуральних тканин високої якості. Авторський бренд одягу, що поєднує в собі високу якість та неповторний стиль.

Трикотаж ніколи не вийде з моди. Тонка елегантність сукні та пальто, зручність жакетів і кардиганів, зимове тепло джемпера та річна прохолода блузона — від цього неможливо відмовитися. Трикотажний одяг довговічний та міцний, зручний та гарний, він прекрасно сідає на фігуру.

Будинок моди РІТО — виробник стильного й елегантного жіночого трикотажного одягу в Україні, постійний учасник Ukrainian Fashion Week. Компанія здійснює повний цикл виробництва: від ескізу й ідеї до реалізації виробів у фірмових магазинах і відділах. РІТО дарує жінкам красу та витонченість. А тому комфорт від пропонованого трикотажного одягу вам гарантований.

Одяг в етнічному стилі незмінно привертає увагу не тільки своєю незвичністю і фасоном, але і яскравими квітами, контрастними колірними поєднаннями та незвичайними візерунками. РІТО показує, як стильно може бути використаний український орнамент у різному одязі на щодень.

Сукня з елементами народного орнаменту, вільна від грудей, з оригінальним оформленням горловини ідеально підкреслить вашу жіночність і витонченість!

Плечі-28см, ПОГ-36 см, рукав 48 см, довжина 68 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Синій
Розмір:
  • 7/122
  • 8/128
  • 9/134
Продавець
olghetta
Світанок
Супер-продавець
Біла Церква
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари