Всі категорії
Додати товар

Незрівнянні чорні фірмові шкіряні уги ugg australia-сша 31 р

575 грн
Опис

Зовсім недавно було дико уявити, що валенки на справжній овечій шерсті можна легко та, головне, комфортно носити у 30-градусну спеку. Дивовижно, але навіть серфери в Каліфорнії вважають, що краще взуття UGG Australia немає й не буде. Вони прямо в дизайнерських валенках розсікають океан і дивують туристів.
разово гарні
Слово «вугі» (від англ. uggs, uggly boots) у перекладі означає «страшні черевики». Перші уги, ймовірно, і правда були вельми пристрасними, адже їхніми дизайнерами були австралійські селяни.
Історія бренда UGG Australia почалася 1978 року, коли віндсерфер Брайан Сміт прилетів з Австралії в США та привніс із собою понад 40 пар чобіток. А в 1998 році UGG Australia були куплені американською компанією Deckers. Відтоді UGG Australia стали відомі на весь світ. Зараз UGG Australia — це не тільки уги, а й цілком собі класичне взуття на підборах, виготовлене в дусі останніх взуттєвих трендів. Починаючи з 2011 року, UGG Australia йде на підвищення, представляючи преміумколекції UGG Collection, виготовлені вручну в Італії.
Марка UGG Australia досить строго ставиться до використання терміну ugg щодо овечих чобіток інших виробників. Офіційно уггами можна називати тільки UGG Australia, а такі чоботи інших компаній — Sheepskin Shoes.
Завдяки спеціальним технологіям вичинки овчини UGG Australia мають властивість терморегуляції, тому в них не спекотно влітку та не холодно взимку. Щоб по-справжньому оцінити перевагу UGG Australia, рекомендується носити їх на босу ногу. Крім того, UGG Australia прекрасно підкреслюють форму ніг.
З кожним сезоном це взуття завойовує все більше шанувальників. А для голлівудських зірок UGG Australia давно стали улюбленим взуттям. Памела 1964 — на знімках «Спасачів Малібу», Жизель Бундхен — за кулісами показів, а Опра Уїнфрі — в ефірі шоу. Гвинет Пелтроу, Сара Джессіка Паркер, Періс Хілтон і багато інших теж були підкорені UGG Australia. Не залишила без уваги UGG Australia навіть стильна й елегантна Вікторія Бекхем.
Продаються чудові фірмові оригінальні уги культового американського взуттєвого бренда Ugg Australia.
Модель традиційно виготовлена з особливої вичиненої натуральної овчини. У цій моделі колір взуття чорний. Уги виготовлені з товстого м'якого натурального нубуку чорного кольору. А високий об'ємний задник виготовлений із товстої м'якої натуральної замші чорного кольору. Традиційно на заднику пришитий фірмовий лейб бренда. М'який шкіряний язичок у цій моделі розташовується ззаду. Поверх нього краї взуття з'єднують 2 гарні банти, виготовлені з атластної стрічки чорного кольору. Бант стаціонарний. Всі шви взуття відкриті, дуже акуратно обметані міцними нитками чорного кольору. По нижньому краю виробу пришита щільна м'яка тасьма чорного кольору.
Виворітна сторона взуття — зворотний бік товстої натуральної шкіри — м'якше товсте густе хутро — овчинка чорного кольору. Він повністю випрасовує внутрішню поверхню виробу. Устілка виготовлена з м'якої теплої цигейки світло-сірого кольору.
Підошва — традиційна підошва бренда. Виготовлена з міцної гнучкої легкої спіненої гуми чорного кольору. У центрі — фірмове маркування бренда.
Взуття у чудовому стані Розмір 31. Довжина устілки 20 см. Висота взуття по лінії бічного шва до підошви — 15,5 см.
Виробництво — В'єтнам.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 31
Категорії:

Схожі товари