Всі категорії
Додати товар

Гаррі поттер мантію факультету когтевран + подарунок

850 грн
Опис

Мантія для чарівників має такий самий вигляд, як у пізніх версіях фільму про Гаррі Поттера (з внутрішньої сторони мантії матеріал у колір факультету, довжина: трохи нижче коліна). На грудях ошатно та гордо красується нашивка у формі герба факультету Когтевран. Застібається мантія на один ґудзик. У мантії великий капюшон, який у відпрасованій мантії можна надіти на голову так, що він буде стояти куточком, що має ефектний вигляд на фотографіях чарівників!
Опис:
Аксесуари з Міра Гаррі Поттера — ідеальний подарунок на свято для фаната Поттеріани! І не тільки на велике свято, але й можливість порадувати та здивувати свою другу половинку, друга або дитини в самий звичайний день, зробити його казковим і чарівним!
Адже вістка з Гоґвортс — це саме те, що точно покращить настрій тому, хто читається книгами Роулінг! Повірте справжньому Поттер-фану 😊
Якраз для цього в нашому магазині діють сезонні та внесезонні знижки, хоча ціни не кусаються, як Чудова книга про чудовиськ, яку Геґрід вважав абсолютно безпечною для третякурсників.
Рекомендую побродити по нашому магазинчику та підібрати щось для себе або потішити близьких. Адже вибір подарунка — справа тонке. І щоб догодити і по-справжньому потішити близької людини, часом краще зупинити свій вибір не стільки на дорогі речі, скільки на тому, що зачіпне душу! На тому, що буде близько душі, і покаже, що Ви добре знаєте людину та її Велику любов.
У наявності є розміри S, М, L, XL
S
Довжина плаща 106 см, довжина капюшона 38 см, довжина рукава 56 см, обхват талії 110 см
М
Довжина плаща 109 см, довжина капюшона 39 см, довжина рукава 57 см, обхват талії 124 см
L
Довжина плаща 110 см, довжина капюшона 40 см, довжина рукава 58 см, обхват талії 125 см
XL
Довжина плаща 111 см, довжина капюшона 41 см, довжина рукава 59 см, обхват талії 126 см
Тканина габардин
Виробник: Китай

Доставка можлива ТІЛЬКИ Новою поштою
Предоплата 100% на карту Приватбанка
(інші різновиди оплати цього товару недоступні).
Перемагаєтеся в наявності — задаєте питання — отримуєте реквізити — оплачуєте на карту Приватбанка — отримуєте посилочку — за бажання залишаєте відгук.
Не соромтеся ставити запитання ДО оформлення замовлення.
Записуйтеся — оновлення товару щодня. Асортимент дуже різноманітний — на всі випадки життя. Скидки під час купівлі кількох товарів.
У кожній посилці — подарунок на подяки за замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
  • Інший