Всі категорії
Додати товар

Високі демісізонні кросівки тм tutubi з ортопедичною устілкою

650 грн
Опис

Високі демісезонні кросівки ТМ TUTUBI з ортопедичною устілкою в ідеальному стані.
Носил одна дитина, недовге. Розмір 35-36. Устілка — 22 см.

У подарунок шикарні зимові хутряні капці, практично нові — 23-24 см.

TUTUBI – ТУРЕЦКИЙ БРЕНД ОБУВИ
Турецький бренд взуття Тутубі Одним із найвідоміших брендів дитячого та підліткового взуття є Tutubi, який уже багато років експортує якісні та гарні вироби. Продукція компанії має величезний попит, оскільки вирізняється різноманітністю й доступною ціновою політикою. Крім того, вироби від виробника мають лікувальні та профілактичні властивості, за що так цінуються своїми покупцями.

Преимущества обуви от Tutubi
Найголовнішим плюсом виробів від турецького бренда є їхня безпека. Якщо батьки придбали туфлі, кросівки або черевики Tutubi, дитина не ризикує отримати подальші проблеми зі стопами внаслідок постійного носіння.

Особливість кожного виробу — ортопедична устілка, а також наявність супінатора та правильна форма взуття, унаслідок чого нога хлопчика або дівчинки не деформується. Якщо в дитини вже намоталися проблеми зі ступнями, таке взуття надасть лікувальний ефект і допоможе запобігти подальшим негативним змінам.

Важливим моментом є і вибір матеріалу, який використовують у своїй роботі виробники. Перед тим, як розпочати виготовлення тієї чи іншої моделі, всі пропоновані матеріали проходять ретельний огляд і тільки після цього використовуються в роботі.

Крім цього, всі вироби від Tutubi відрізняються:

довговічністю;

незвичайним і стильним дизайном;
зручністю в носінні;
привабливим зовнішнім виглядом;
практичністю;
сезонною різноманітністю.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 35
Категорії:

Схожі товари