Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Трансформери для хлопчиків

1050 грн
Опис

Вік 0-1 місяць 2-3 місяці 4-5 місяців 6-7 місяців 8-9 місяців 10-12 місяців Зростання 50-56 см 57-62 см 63-68 см 69-74 см 75-80 см 81-86 см 87-92 см Розмір 74 Тканина: Верх комбінезона виготовлений з 100% поліестеру (плащівка). Підкладка комбінезона виготовлена з флісу. Фліс ― синтетичне трикотажне полотно з поліестеру (синтетична "шерсть"). Фліс відрізняється хорошими дихаючими властивостями, еластичністю, високими теплоізоляційними властивостями (навіть у намокшем стані) завдяки великій кількості повітря, що міститься в так званих "повітряних камерах". Крім того, фліс не викликає алергію. Підстібка комбінезона виготовлена з овечої вовни (овчини). Наповнення комбінезона ― холлофайбер. Холлофайбер ― це сучасний більш легкий і теплий аналог синтепону, випускається з первинних поліефірних волокон, переважно пустотілої структурою на сучасному обладнанні у відповідності з новою технологією "Термопол" (термополотно). Матеріал являє собою вертикально розташовані спіральні волокна, які переплітаються, формуючи пружну пружну структуру. На відміну синтепону, вовни холлофайбер відмінно відновлює свою форму після деформації і зберігає її дуже довгий час. Матеріал відмінно поєднують в собі м'якість і «пухнастість» натурального пуху, довговічність і практичність синтетичного волокна. Сезон: Відчепивши підкладку з овечої вовни, комбінезон можна використовувати з вересня по листопад і з березня по квітень місяці. З пристібнутої "овчиною" комбінезон можна використовувати всю зиму. Комбінезон розрахований на температури від +15 до 0°С без пристібнутої овчини, а при використанні підстьобування з "овчини", комбінезон витримує мороз до -30 °С. Конструкція: Комбінезон завдяки застібці "блискавка" легко трансформується з конверта з ручками в комбінезон і на оборот, з комбінезона в конверт з ручками, що дозволяє використовувати комбінезон з самого народження дитини. Плащівка комбінезона не промокає і не продувається. Підкладка з овечої вовни в капюшоні дозволить заощадити на теплій шапці і забезпечить додаткове тепло. Рукава комбінезона маю таку конструкцію, яка дозволяє їх закатати на 5-7 див. В свою чергу калоші комбінезона також мають можливість їх закатати на 10-15 див. Для удобства капюшон комбинезона стягивается вокруг лица. Дополнительно капюшон имеет трикотажный манжет по всей его окружности, что капюшон лучше прилегал и уменьшения возможности попадания под капюшон ветра, снега и т.п.
В комплектацию входят также варежки с флисовой подкладкой связанные между собой веревкой.
Также есть пинетки с флисовой подкладкой и съемными "валенками" из овчины. Пинетки с помощью кнопки и петельки крепятся к калошам и если надо их можно отстегнуть.
Спосіб трансформації: для конверта разом блискавкою пристібаються калоші комбінезона; для "чоловічка" дно конверта розстібається і пристібається у вигляді калош комбінезона.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Утеплювач:
Синтепон
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
zimushka.shop
zimushka.shop
Київ
Була

Схожі товари