Всі категорії
Додати товар

Пелюшка кокон «the guardian sleeper®» безпечний сон немовляти. сша

530 грн
Опис

Пропонований «The Guardian Sleeper®» (розмір small – маленький) призначений для дитини довжиною приблизно в 25 см від промежини до грудей. Кокон надівається на матрацик шириною близько 70 см і висотою близько 15 див. «The Guardian Sleeper®» зроблено в США з високоякісного флісу. Відповідає стандарту безпеки ASTM F1917. Патент № 7150054 Кокон (пеленка) «The Guardian Sleeper®» («Страж спящего малыша») - цельный чехол, который поддерживает ребенка, лежащего на матрасике, в тепле и комфорте в положении для сна, рекомендуемом американской Академией Педиатрии и Национальным Институтом Здоровья детей и Развития человека.

The Guardian Sleeper® удерживает малыша во время сна на его спинке в центре кроватки, не давая ему соскользнуть на пол. Кокон - прекрасное решение, когда Ваш ребенок перерос пеленание в одеяло. Придумали кокон две мамы, которые хотели, чтобы дети спасли в безопасности в удобном положении в ночное время.

Наочну інструкцію використання кокона дивіться - https://www.youtube.com/watch?v=M_eBwCbvoIQ (Якщо посилання не відкривається, введіть в Гугл «The Guardian Sleeper»). Крім того, товар супроводжується детальною інструкцією з фотографіями, які нами сфотографовані та розміщені на сайті.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари