Всі категорії
Додати товар

Кокон для новонародженого двосторонній, позиціонер, гніздечко

825 грн
Опис

Спочатку багато батьків кладуть своє чадо на ніч біля себе, це полегшує нічні годування й заколисування дитини, що прокинулася. Така ніч найчастіше виявляється безсонною, позаяк мами та тата боячись притиснути малюка, практично не сплять.
Заклавши дитину в позиціонер батькам можна розслабитися — дитина поруч, і водночас в окремій мінілікроватці. Таке гніздичко, це ідеальний варіант безпечного та спокійного сну з малюком, крім того, Ви будете впевнені, що вночі він не подорожуватиме по всьому дивану.
За рекомендацією педіатрів, щоб уникнути нещасних випадків, новонароджених кладуть спати на бочок, підклавши під спинку валик. Позиціонер розв'язує цю проблему, адже його бортики зроблені у формі м'яких і пружних валиків.
Також його можна брати із собою в поїздки, на дачу, гості — більше не потрібно буде турбуватися, куди укласти малюка, адже його затишне та рідне мініліжечко завжди поруч.
Використовувати колиску-гніздечку для новонароджених можна як під час денного, так і нічного сну, до досягнення дитиною 6-місячного віку.
Кокон можна встановлювати як у ліжечко, так і в люльку для новонароджених.
У наборі з позиціонером йде ортопедична подушка,
Кокон гніздечко виготовлений зі 100% бавовни,
Наповнювач гіпоалергенний холофайбер, матрацик із поролону.
НЕ ВЖИВАННЯ СТИРКИ!
Призначений для віку малюка від 0 до 6 місяців.
Виробник: Україна
Загальний розмір: 90х50 см.
Розмір спального матраца: 68х30 см

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бязь

Схожі товари