Всі категорії
Додати товар

Кокон для новонародженого двосторонній, позиціонер, гніздечко, велюр, фланель

825 грн
Опис

Спочатку багато батьків кладуть своє чадо на ніч біля себе, це полегшує нічні годування і заколисування дитини, що прокинулася. Така ніч найчастіше виявляється безсонною, тому що мами та тати боячись придавити малюка, практично не сплять.
Уклавши малюка в позиціонер батькам можна розслабитися - дитина поруч, і в той же час в окремому міні-ліжечку. Таке гніздечко, це ідеальний варіант безпечного і спокійного сну з малюком, крім того, Ви будете впевнені, що вночі він не мандруватиме по всьому дивані.
За рекомендацією педіатрів, щоб уникнути нещасних випадків, новонароджених кладуть спати на бочок, підклавши під спинку валик. Позиціонер вирішує цю проблему, адже його бортики зроблені у формі м'яких і водночас пружних валиків.
Також його можна брати з собою в поїздки, на дачу, гості – більше не потрібно буде турбуватися куди вкласти малюка, адже його затишне та рідне міні ліжечко завжди поруч.
Використовувати колиску-гніздечко для новонароджених можна як під час денного, так і нічного сну до досягнення дитиною 6-ти місячного віку.
Кокон можна встановлювати як у ліжечко, так і в колиску для новонароджених.
У наборі з позиціонером йде ортопедична подушка,
Кокон гніздечко виконаний зі 100% бавовни,
Наповнювач гіпоалергенний холлофайбер, матрацик з поролону.
НЕ Боїться прання!
Розрахований на вік малюка від 0 до 6 місяців.
Виробник: Україна
Загальний розмір: 90х50 см.
Розмір спального матраца: 68х30 см
Поролон знімний
Тканина: фланель (байка), велюр

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize