Всі категорії
Додати товар

Плед, що світиться в темряві, ковдра blanket сірий колір 120х165 см плюшеве покривало...

350 грн
Опис

Плед, що світиться у темряві, одеяло BLANKET Сірий колір 120х165 см плюшеве покривало із зірками день/ніч Плед День-ніч – це унікальні, затишні та чудові пледи, які приємно світяться у темряві. Такі пледи гармонійно використовувати як покривала для вашої постелі, адже в темряві вони нададуть їй вишуканого і зовсім нового вигляду. Стильний дизайн підійде під будь-який декор. Дуже затишно закутатись у ньому на дивані. Приємний тілу і погляду, адже у темряві плед спалахує яскравими зірочками та планетами – це дуже гарно та заворожливо.
Плед, що світиться, дуже незвичайний у своєму дизайні. Малюнки набирають чинності від звичайного світла. Компонент, що світиться, не містить фосфору та інших шкідливих речовин – у складі тільки органічний люмінофор. Світлонакопичувач люмінофор має відмінну стійкість до води та різних випромінювань. Перезарядка практично не обмежена, абсолютно безпечна для здоров'я людей і тварин. Догляд; Прання за температури води до 40 градусів. Без хлору. Чи не викручувати. Не згладжувати Сушити в розкладеному вигляді горизонтально.
Переваги: М'який та теплий плед підійде і дорослим, і дітям. Прекрасна прикраса для будь-якого дивану. Виріб зберігає тепло і не сковує руху, дозволяючи, закутавшись з голови до ніг, займатися улюбленими справами. Плед стане незамінним вдома, в автомобілі чи на природі. Відмінно підійде як дитячий нічник. Тепер діти не бояться засинати у темряві. Відповідна ідея подарунка на будь-яке свято або подію. Характеристики Розмір 120х165 см Особливості Світиться у темряві Матеріал мікрофібра Колір сірий
Артикул: Blank27304

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Фібра