Всі категорії
Додати товар

Дитячий в'язаний плед – в'язаний плед в коляску, ковдру в ліжечко, подарунок дитині

448 грн з 09 Травень - додавайте до обраного

640 грн
Опис

Яскравий і дуже м'який дитячий в'язаний плед кольору моркви! Об'ємний, рельєфний малюнок «листя» і «соти», ажурна облямівка по краях – і ось вийшов ошатний плед для малюка (причому будь-якого віку). Дитячий плед пов'язаний з турецької пряжі ─ м'якого гіпоалергенного дитячого акрилу. Не колеться, не пушится, не дратує. Під ним тепло в прохолодну погоду і не жарко влітку, "дихаюча" фактура в'язки і приємний відтінок ─ вітамінної морквини! Прямо умиляет, как сладко в коляске спится малыш, укрытый этим пледом. Или на этом одеяльце среди разбросанных погремушек играет маленькая принцесса. А еще он окажется полезным в машине, на пикнике, на отдыхе и в путешествии.

Я связала этот плед с большой любовью, поэтому он подарит вашим детям уют, заботу и тепло!

Спасибо за ваше время. Посмотрите, как много интересного, милого, красивого и уютного и я приготовила для вас в своем магазине.

Відмінний подарунок для новонародженого, для дитини в перший день народження. Подарунок на хрестини. Подарунок маленькій дівчинці. Подарунок хлопчикові. Подарунок на Великдень. Подарунок на 8 березня. Подарунок сестрі.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари