Всі категорії
Додати товар

Худі плед

499 грн
Опис

Плед Huggle з капюшоном Blanket Hoodie має розширений і вільний крій, підходить власникам будь-якої статури. Головна особливість – зручний капюшон, що захищає голову.

Це чудова велика і тепла толстовка, яка легко зігріє Вас навіть у найхолодніші зимові вечори. Її розмір лише один і він дуже великий. Все це зроблено для того, щоб ви могли просто сховатися в цій великій і м’якій кофті і зігріватися.

Huggle Hoodie дуже затишна. Візьміть її із собою в похід або просто релаксуйте вдома за переглядом улюблених фільмів – вона ідеально підійде як для одного, так і для іншого!

Внутрішня частина – біла. Ви завжди можете вивернути толстовку навиворіт якщо хочете, щоб вона була біла, адже Huggle Hoodie – двостороння.

Дана кофта має тепле штучне хутро, яке ніжне для шкіри і не викликає сверблячки від ворсинок, як часто буває від хутряних толстовок. Один розмір підійде як дорослим, так і дітям, адже розмір саме цієї толстовки не надто важливий, головне ті відчуття, які вона подарує від носіння!

Відмінно підійде у подарунок рідним та близьким людям.

Властивості:

плед з рукавами виглядає як теплий халат, але пошитий з більш щільної та теплої тканини;
скористатися моделлю можна в будинку або в похідних умовах;
прати плед можна разом з іншими речами, він пошитий із зносостійкого текстилю.
Модель підійде як чоловікам, так і жінкам, він дуже зручний у використанні. У складеному вигляді плед компактний – його можна брати із собою та перевозити в сумці.

Переваги:

Універсальний розмір;
Можливість використання як ковдру;
Комфортна та зручна.
Коліри: Бордовий, сірий ,чорний,синій
Одностороння
Матеріал: Фліс
Розмір:

Довжина – 110 см
Ширина – 75 см
Рукав – 52 см
Капюшон – 40 см

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Фліс
Сезон:
Зима Осінь Весна
Принт:
Без принту
Продавець