Всі категорії
Додати товар

Чудовий фірмовий чотиришаровий вовняний кардиган м'ятного кольору cordings англія xxl.

1150 грн
Опис

Cordings — особливий британський бренд, відомий не тільки своєю захопливою історією, але й філософією якості та практичності. Трикотаж із овечої вовни, светри, зручні сорочки з візерунком tattersall, плащі, зроблені Томасом Піноком за тією ж технологією, що й у Макінтош, і, звичайно ж, пальто. Все це розроблено з урахуванням комфорту в будь-яких умовах. Також Cordings особливо уважні до вибору матеріалів. Вони використовують особливий різновид вельвету — корд із фабрики Brisbane Moss, а для килимкотів Cordings замовляють твід у Fox Brothers
Джерелом натхнення для команди дизайнерів сьогодні є багата спадщина Cordings. "Миблакитні тим, що маємо архів старих матеріалів, деякі навіть із вікторіанської епохи. Вони показують нам ранні моделі верхнього одягу, зокрема килимкот
З 1839 року бренд є частиною життя Британії. Водовідштовхувальне екіпірування було сенсом первинного бізнесу Cordings, з цією ідеєю Джон Чарльз Кординг відкрив свій перший магазин. Королева зробила офіційний візит до Лондона саме цього року. Велика процесія проходила прямо біля магазину Джона. Це був також рік винаходів сучасної світлини Вільямом Фоксом Тальботом, а молодий автор на ім'я Чарльз Дікенс видав свій роман "Життя і пригоди Ніколаса Нікльбі"
На початку XX століття компанія перетворилася на корпорацію J.C.Cording & Co Limited і здобула орден Принца Уельського за водонепроникні засоби для майбутнього короля Джорджа V. 1922 року молодий принц Уельский прийняв бренд як одного зі своїх "екіпірувальників". Саме в цей час запатентували знамениті черевики Newmarket і Idstone, і Cordings зробив черевики Newmarket для Елізабет, матері монарха, герцога Віндзорського. Щоб продемонструвати водонепроникні властивості, черевики з парусини та шкіри залишалися зануреними у скляний резервуар із водою на вітрині впродовж декількох років.
Завдяки цій частині історії та інновацій, Cordings стали синонімом стилю heritage і country wear. Вони були тим магазином, куди телефонували всі джентльмени, перш ніж вирушити за місто
Депресія 1920-30-х років була важкою для всіх, включно з Cordings, і магазин у Сент-Джеймсі був закритий, але компанія була налаштована повернутися на п'єдестал. Було вирішено перетворити колекцію з верхнього одягу та чобіт на повноцінний гардероб у центральному магазині на Пікаділі. Саме в цей час були створені п'ять основних предметів, які донині уособлюють ідеали британського бренда:
Бізнес відновився, але у 50-60-і роки імідж компанії не задовольняв потреби нового покоління. Однак Cordings відмовилися йти на компроміс, вони залишилися "рішно британськими", продовжуючи працювати з місцевими заводами та майстернями для створення своїх ексклюзивних колекцій.
Здатність поєднувати практичність і стиль привела бренд до популярності на міжнародному рівні
Продається чудовий вовняний кардиган знаменитого старовинного британського бренда Cordings. Цей досить масивний чотиришаровий кардиган з овечої вовни — чудовий зразок шотландської трикотажної спадщини — стане прекрасним доповненням вашого гардероба. Поєднуйте його з елегантними твідовими штанами, щоб створити типово британський образ.
Кардиган із довгими рукавами реглан і шалевим коміром. Пов'язаний об'ємною англійською гумкою. Патенти на рукавах і в нижній частині виробу — гумка 1 на 1. Шалевий комір — подвійна порожниста гумка. Кардиган застібається на дуже оригінальні " футбольні" ґудзики. Вони виконані у формі футбольного м'яча. Це об'ємні круглі ґудзики, обтягнуті натуральною шкірою коньячного кольору. Верхній ґудзик (він менший за об'ємом) застібається за допомогою навісної петлі. Решта 6 застібаються традиційно. У нижній частині пілочок — врізні кишені з клапанами.
Модель зв'язана 4-шаровою дуже м'якою натуральною вовною приглушеного м'ятного кольору.
Кардиган у чудовому стані. Розмір XXL. НОГ — 60 см. Довжина рукава по внутрішньому шву — 50 см. ( є ще закот). НОТ — 56 см. Ширина по нижньому краю — 44 см. Висота виробу — 77 см
Зроблено в Шотландії.
Ціна моделі — 249. фунтів.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари