Всі категорії
Додати товар

Якісний комфортний кардиган бренду для елегантних чоловіків з данії jack & jones

499 грн
Опис

Якісний комфортний кардиган бренду для елегантних чоловіків з Данії Jack & Jones.
Марка орієнтована на чоловіків, які цінують прості та ефективні рішення для свого гардеробу.
Прямий крій моделі та V-подібний виріз вміло «сяде» по вашій фігурі і не створить скутості під час руху. Доповнений накладною кишенею із застібкою на гудзик.Низ виробу, манжети на еластичній резинці. Виконаний з м'якої якісної натуральної пряжі-вовни та бавовни, гарного блакитного кольору.
Хороший рівень виконання виробу, м'яка, приємна текстура, красивий презентабельний вигляд, а також стриманий, але виразний стиль зроблять його улюбленою річчю Вашого гардеробу та дозволить без особливих зусиль створити ефектний образ.

Розмір на бірці вказаний S, але краще орієнтуватися за вимірами.
-довжина 68
-плечі 43
-пог 51
-рукав 64

Склад:
50% вовна
50% бавовна

Бренд Jack & Jones - це популярна датська фірма, яку так люблять і поважають чоловіки в Європі і за її межами. Заснована у 1990-му році, марка встигла завоювати довіру та надати світу модного одягу дві свої візитні картки: куртки та джинси. Але не брюками та верхнім одягом єдиними: в асортименті Jack & Jones ви знайдете різноманітні комплекти, що ідеально підходять під будь-які потреби. Футболки jack jones, сорочки, светри та пальто – компанія впевнено поповнює колекції у трьох напрямках стилю casual: це речі business-casual, sport-casual та smart-casual.
Головна аудиторія бренду — це активні представники мужньої половини, які божеволіють від поєднання класики та повсякденних, навіть трохи бунтарських елементів. Філософія Jack & Jones полягає в тому, що будь-хто може бути стильним, не жертвуючи при цьому необхідним комфортом. Те, що вироби марки спрямовані на чоловіків, не скасовує випуск колекцій для хлопчиків: модні дитячі парки, вітровки та джинси з потертостями — все це не тільки порадує батьків, а й привчатиме малюків з дитинства до хорошого смаку.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Матеріал:
Бавовна Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари