Всі категорії
Додати товар

М'який змішувальний фірмовий пуловер henry choice норвегія s.

330 грн
Опис

Продається класний пуловер від колись знаменитого найстарішого автралійського джинсового бренда (осн. у 1888 р.), тепер належить норвезьким рибалкам
Herobanner_logo.jpg Henry Choice — найстаріший норвезький бренд джинсового одягу, заснований у Осло 1989 року.
У Henry Choice є джинси для переважної більшості хлопчиків і чоловіків у класичних і модних кольорах.
Henry Choice — це джинси гарної якості з гарним комфортом і посадкою. Джинси виробляються в Туреччині на найкращих фабриках, де основна увага приділяється стійкому виробництву.
Філософія дизайну Henry Choice полягає в тому, щоб повернути денім до його коріння і прославити універсальний одяг такий, який він є.
Джинси мають бути тим, з чим ви ходите, коли хочете почуватися комфортно, і тому колекція ґрунтується на гарній якості та простому, невимушеному стилі.
Натхненням для колекції послугували вінтажні американські спортивні тренди, які відбивають індивідуальність Henry Choice. З джинсовою тканиною внизу та великим акцентом на різні відтінки синього з контрастними кольорами, як-от синій, зелений і жовтогарячий, ми розуміємо, чому цей бренд такий популярний упродовж багатьох років.
Колекція сповнена красивих джинсових штанів різних кольорів зі стильними деталями. І є широкий вибір верхньої частини, як-от куртки, сорочки, трикотаж і футболки в приємних кольорах, які можна легко стилізувати з низом, як-от джинси та штани карго.
Продається чудовий м'який тепленький змішувальний пуловер молодого дизайнерського норвезького мультибренда Henry Choice. Це модель, виготовлена з м'якого трикотажного змішаного полотна насиченого кольору індиго ( дуже темний синій). Склад ниток: 55% бавовна. 45% акрилик. Планка для застібки зроблена порожнистою гумкою м'якими нитками благородного сірого кольору. Нитками сірого кольору обв'язані й елементи пройми під рукави. Пуловер із укороченою застібкою, у верхній частині застібка вільно розширюється, приймаючи форму V-подібної горловини. Основна частина виробу виготовлена лицьовою гладдю, а окремі частини, манжети та низ виробу — гумкою 2 на 2.
У нижній частині лівого рукава пришитий довгастий фірмовий металевий лейб бренда із зображенням його назви.
Пуловер у чудовому стані. Розміри S. Розміри за схемою: 1 - 36 см. 2 - 46 см. 3 - 67 см. 4 - 66 см. 1/2 ширини знизу патенту - 39 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Акрил Бавовна
Сезон:
Зима Осінь Весна