Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Светр чоловічий, колір бежевий, 161r706

599 грн
Опис

Светр чоловічий, колір бежевий, 161R706
Чоловічий новорічний бежевий светр з оленями
Ошатний чоловічий светр з круглим вирізом горловини пошитий з м'якої, приємної шкірі щільної пряжі. Якісний склад трикотажу з високим вмістом вовняних волокон — 70% вовна і 30% акрил, сприяє чудовим властивостям виробу. Виріб має такі якості, як:
Висока зносостійкість, відсутність деформації при носінні та після прання, стійкість до вицвітання — за рахунок акрилових волокон у складі.
Відмінна теплостійкість, м'якість і легкість матеріалу завдяки вовні.
Приталений крій светра довжиною до початку стегна чудово підкреслить переваги чоловічої фігури. Круглий виріз горловини дозволяє носити светр поверх сорочки. А тематичний різдвяний принт зі сніжинками та оленями подарує гарний настрій, створить акцент в образі та допоможе виділитися з натовпу.
Переваги:
якісний склад пряжі
комфортний приталений фасон
акцент — різдвяний принт з оленями
широкий вибір кольорів: бежевий, коричневий, сіро-чорний, сірий, темно-синій та чорний
Светр з тематичним орнаментом — повноцінний акцент у образі. Тому поєднуй його з речами лаконічного дизайну та базовою кольоровою гамою.
Наприклад:
1. Щоб отримати стриманий і стильний look, що дарує святковий настрій (наприклад, для корпоративу), одягай светр поверх сорочки. Додай до образу штани у стилі casual базових відтінків (пісочний, сірий, чорний, коричневий), черевики-челсі, об'ємний кардиган довжиною нижче стегон та кашемірове пальто.
2. Щоб створити образ для святкового заходу у колі близьких та друзів (наприклад, тематична вечірка), поєднуй светр із джинсами, тимберлендами та паркою або пуховим пальто.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Продавець
blagstore
blagstore
Городок
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари