Всі категорії
Додати товар

Високоякісний тонкий светр з 100% pima cotton голландського бренду cavallaro...

449 грн
Опис

Високоякісний тонкий светр з 100% pima cotton голландського бренду Cavallaro Napoli,made in Italy.Ціна на офіц сайті 99.95€= 4068грн.
Модний та стильний светр – ідеальний вибір для сучасних чоловіків, які люблять носити якісні та комфортні речі. Светр з круглою еластичною горловиною та широкою резинкою на рукавах та внизу.Светр виконаний з натуральної 100%бавовняної пряжі- pima cotton .
У піми найдовші у світі волокна і тому вони дуже м'які і гнучкі. Виготовляється ця довговолокниста бавовна в південно-західній частині США, в Австралії та Перу. З бавовни піма роблять чудові тканини, але, на жаль, частка пима становить лише 3% серед усіх бавовняних тканин. Піма легша за звичайну бавовну, вдвічі міцнішу за звичайну бавовну, за якістю схожу з єгипетською бавовною. Вироби з Піма належать до товарів категорії люкс, вартість їх досить висока, проте абсолютно відповідає рівню якості.
Відмінний варіант як для зустрічей з друзями, так і для роботи, гідно доповнить Ваш повсякденний гардероб.

Розмір S.
-довжина 68
-плечі 43
-пог 50
-рукав 66

Склад:
100% pima cotton

Cavallaro Napoli - відомий голландський бренд, який спеціалізується на виготовленні чоловічого та жіночого одягу. Одяг бренду — справжня розкіш у європейському стилі, яка доступна багатьом. Візитною карткою Cavallaro є сорочки. Марка була створена у 1999 році.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари