Всі категорії
Додати товар

Розкішний напіввовняний светр класу люкс неординарного бренду з великобританії ted baker

499 грн
Опис

Розкішний напіввовняний светр класу люкс неординарного бренду з Великобританії Ted Baker. Стан нової речі, сток.
Ted Baker – це британський бренд, який займається випуском люксових товарів. Водночас марка вважається однією з найунікальніших, оскільки справжня популярність прийшла не стилем, а виключно високою якістю виробництва.
Чоловічий светр Ted Baker - це светр простого класичного крою. Він має круглий виріз, який закінчується резинкою. Резинкою також були оброблені низ і рукава, завдяки чому светр адаптується до будь-якої фігури. Він зроблений з ніжної, приємної на дотик тканини, яка ідеально лягає на тіло. Унікальний вигляд надає йому принт в зірочки.Завдяки приглушеній колірній гамі светр прекрасно поєднується з більш світлими і темними нарядами. Одягніть його на роботу, на прогулянку або на зустріч з друзями – він відмінно підійде, незалежно від випадку. Ви можете комбінувати його з джоггерами і бомбер, створюючи більш вільний стиль для вечірньої прогулянки.

Розмір S/M.
-довжина 64
-плечі 42
-пог 52
- рукав 66

Склад:
59% вовна
41% акрил

Британський бренд Ted Baker був заснований у 1988-му році у місті Глазго. Засновником компанії став Рей Келвін, який завжди мріяв створювати стильний та модний одяг для чоловіків. У своєму першому магазині Рей представив колекцію чоловічих костюмів та сорочок. Цікавим є той факт, що компанія Ted Baker стала популярною не завдяки рекламі, а рекомендаціям покупців, які радили продукцію бренду своїм друзям.
Сьогодні бутики Ted Baker можна знайти у Європі, Австралії, Америці, на Сході. Магазини даного бренду завжди дуже яскраві та помітні, тому пройти, повз просто не вийде. Цю особливість помітили і режисери фільму "Казино "Рояль"", які зняли в одному із бутіків Ted Baker сцену з фільму. Нещодавно компанія Ted Baker отримала премію, як найбільш неординарний бренд у Великобританії. Тепер дизайнерам доведеться постаратися, щоб тримати марку, з чим вони чудово впораються.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Акрил Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари