Всі категорії
Додати товар

Високоякісний светр з італійської тонкої пряжі шведського бренду tiger of sweden

399 грн
Опис

Високоякісний светр з італійської тонкої пряжі шведського бренду Tiger Of Sweden.Стан нової речі, сток.
Модний та стильний светр ошатного білого кольору – ідеальний вибір для сучасних чоловіків, які люблять носити якісні та комфортні речі. Светр з круглою еластичною горловиною та широкою резинкою на рукавах та внизу.Светр виконаний з натуральної 100% італійської бавовняної пряжі. Виріб з такої пряжі м'який і приємний на дотик, має гарну повітропроникність.
Відмінний варіант як для зустрічей з друзями, так і для роботи, гідно доповнить Ваш повсякденний гардероб.

Розмір М.
-довжина 73
-пог 58
-плечі 49
-рукав 69

Tiger Of Sweden (Тайгер оф Свіден) - це відома на весь світ шведська компанія, яка займається виробництвом та реалізацією на міжнародному ринку модного одягу. Крім того, бренд виробляє джинсовий одяг, модне взуття, сумки, сонцезахисні окуляри та багато інших аксесуарів.Всі товари Tiger Of Sweden виробляють тільки на території Швеції, а виробничий процес відповідає всім необхідним європейським стандартам якості.
Основними покупцями торгової марки є заможні та солідні люди, для яких важливий престиж, комфорт та якість продукції. Ці люди незалежні, вони віддають перевагу суворому класичному крію і найвищій якості виконання.
Бренд користується величезною популярністю серед політиків, бізнесменів, зірок кіно, телебачення та музикантів. Товари Tiger Of Sweden було помічено навіть у гардеробі президента США.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари