Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Консерва - носок condosocks блакитний

149 грн
Опис

Консервовані шкарпетки, які своєю назвою відсилають нас до кондомів... Супер незвичайний і провокаційний подарунок? Так, так і ще раз так! Даєш сексуальну революцію, яка виступає за тепло ніг! Звичайно, консервовані шкарпетки не можуть служити захистом для безпеки сексу. Але вони просто-таки заряджені на секс. А що важливо в цій справі? Не тільки тваринна пристрасть, але і комфорт, і тепло. Такий оригінальний подарунок послужить відмінним іронічним презентом до Дня Закоханих, на дівич-вечір або парубочу вечірку. Та й просто буде веселим пікантним презентом кожному, хто позитивно ставиться до сексуальної революції.

Негайно замовити найцікавіший подарунок
Кажуть, слово «condon» уперше з'явилося ще в Епоху Ренесансу. І зараз точно нікому невідомо, чому і що саме воно означає. Є кілька версій значення кондому. Англійці кажуть, що це захист. Італійці – рукавичка (ммм, як пікантно). Із латинської мови слово перекладається як «вмістилище» чи навіть «будинок». Аха, яка прекрасна метафора, якщо додумати будинком для чого є презерватив. Словом, яке б значення не було найсправедливішим для слова «condon» – для наших чудових шкарпеток підходить кожне з них. Адже вони захистять ноги від холоду і хвороб, стануть затишним будинком для твоїх стоп і, звичайно, у вигляді насолоди подарують гарний настрій.

Під час поривів любові захищатися потрібно не тільки від хвороб, але і від холоду. А ви знаєте, науково доведено, що для жіночого оргазму дуже важливо тепло ніг? Ось ще одна фемтема на відвоювання прав. Ти не тільки маєш право на секс – ти маєш право на хороший секс, у шкарпетках.

Чоловіки, які займаються сексом в шкарпетках – це жахливо. Будь-яка з нас поморщить носик на таку фразу. Але жінка в шкарпетках – це прекрасно. Тому що жінка – це завжди прекрасно. А різні панчішні варіації на ній тільки ще більше надихають хлопців. Нам це повинно бути тільки в радість: і тепло, і додатковий комфорт, і фактор більшого розслаблення, і ще більше наближення до найвищої насолоди. Тож, вимкнемо світло і будемо не тільки мовчати, але і шкарпетки не знімати...

Хлопцям CONDOsocks зіграють хорошу службу в любовних справах по-іншому. Адже ми вже говорили, що наші ексклюзивні шкарпетки заряджені на секс. А значить, це безпрограшне доповнення до джентльменського набору – PAPAdesign удосконалює класику й робить стовідсоткову установку на нестримний секс. Тепер вирушаючи на побачення, купуй квіти, клади в кишеню презервативи і одягай CONDOsocks. Пікантний вечір гарантовано. Ми перевіряли. Це працює навіть на метафізичному рівні. Ти одягаєш шкарпетки і відчуваєш себе захищеним. Але якщо ти одягаєш CONDOsocks – читаєш «time – sex». А значить, цілий день живеш із цією думкою. Вона огортає тебе. Дарує нове відчуття життя і формує твою реальність.
Склад виробу: 80 % - бавовна 16% - поліамід 4% - еластан

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари