Всі категорії
Додати товар

Черевики, черевики шкіряні, черевики байкерські, мото взуття, мотоботи, new rock,...

5000 грн -20% 4000 грн
Опис

ЕКСКЛЮЗИВНІ ЧЕРЕВИ/МОТО/ПАНК/РОК ☆NEW ROCK ☆ НОВІ ☆ 40розмір ( 26см)

Ексклюзивні МОТОБОТИ / ЧЕРЕЗКИ від легендарної фірми ☆ NEW ROCK ☆ made in Spain ☆ НОВІ ☆ (ЄВРОСТОК, МАГАЗИН). РОЗМІР 40 устілка 26 см шкіряна ортопедична не витягується. ЕКСКЛЮЗИВНІ ЧЕРЕБКИ, шкіра щільна,мего броня (буйвол). Колір ексклюзивний бежевий з ефектом штучного старіння (вінтаж, Marlboro, old America, Dakota) підошва natural gum, air chambers, anti agua planing висока і міцна (як і черевики нова, без усяких вад). Ширина ступні регулюється ременями на металевих пряжках NEW ROCK. Черевики стильно і ефектно виглядають підійдуть як для їзди на мотоциклі, так і для фотосесій, любителів стимпанк, готики

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень.

Дивіться всі мої ОГОЛОШЕННЯ є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою.

Асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки

☆New Rock☆

Рок – це не лише стиль у музиці, а й стан душі. Ті, хто постійно перебуває в цьому стані, часто хочуть підкреслити та висловити свої погляди та спосіб мислення стилем в одязі. У цьому випадку одяг від New Rock – просто знахідка! Історія цієї марки, що виробляє, перш за все, екстравагантне взуття, почалася давно, і чи не третина неформалів Європи та США добре знають, що таке New Rock. Проте, наші представники молодіжних субкультур мало знайомі з цим брендом. Батьківщина компанії New Rock – Іспанія. Саме там у 1929 році сім'єю Ортуньо було відкрито взуттєву майстерню. Члени сімейства займалися виготовленням взуття та його реалізацією. Фамільний бізнес потроху розвивався, а в 1970-х, коли Європу накрила хвиля металу і панку, власники фірми серйозно попрацювали над дизайном взуття та оновили асортимент.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 39
  • 39.5
  • 40
  • 40.5
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:
Осінь Зима Весна Літо
Принт:
Без принту

Схожі товари