Всі категорії
Додати товар

Утеплені фірмові трекінгові шкіряні черевики moorhead waterproof германія 43 р. (27,5 см)

1450 грн
Опис

Moorhead — німецький бренд середнього цінового сегмента. Одяг, як і все в німецьких, — простий, якісний, надійний. Німецька фірма Moorhead є підрозділом Karstadt Warenhaus GmbH, зі штаб-квартирою в місті Essen, Німеччина.
Логотип простий — відокремлений будиночок далеко від людей.
Асортимент Moorhead складається з продуктів для відпочинку на відкритому повітрі. Пропонуються флісові куртки, футболки, непромокаючі штани, туристичне спорядження, кемпінг килимки та спальні мішки, різні сумки й аксесуари для кемпінгу. Moorhead Karstadt пропонує своїм клієнтам чудовий сервіс, високу якість і конкурентоспроможні ціни. Основна цільова аудиторія бренда — спортсмени, туристи, рибалки та всі ті, хто любить проводити свій вільний час на природі.
Надійна якість бренда в середньому ціновому сегменті — це Moorhead.
Продаються гідні утеплені трекінгові черевики знакового німецького спортивного мультибренда Moorhead. Верх виробу виготовлений із комбінованих різновидів натуральної шкіри: дуже товстий м'який натуральний нубук бежевого кольору. На бічних поверхнях черевиків — фігурні вставки з м'якого товстого натурального нубуку сірого кольору та товстої м'якої натуральної замші оливкового кольору. А дуже м'яка об'ємна вставка у верхній частині моделі й об'ємний широкий язичок — щільна м'яка мембранна тканина сталевого кольору. У верхній частині об'ємного текстильного язичка пришита фігурна вставка з товстого натурального нубуку бежевого кольору, на якому пришитий тканий лейб бренда. Фірмове маркування бренда зображене та на зовнішній бічній поверхні черевиків. Нижня частина мису виробу традиційно гумова — м'яка гнучка гума чорного кольору. Модель фіксується на нозі за допомогою об'ємних круглих двоколірних шнурків, які протягуються через 4 пари металевих фіксаторів, пари текстильних петель і 2 пар потужних металевих гачків.
З виворітного боку взуття обладнане повітропроникною водовідштовхувальною мембраною (система Waterproof) сірого кольору. Між мембранною підкладкою та шкіряним верхом черевиків міститься шар утеплювача, тому черевики можна позиціонувати не тільки як демісезонні, але і як зимові. Устілка м'яка знімна. Верх — щільна дихаюча тканина.
Підошва складається з міжпідошви та основної підошви. Міжпідошва — легка спінена гума світло-сірого кольору. Основна підошва — фірмова підметка Vibram.
Взуття у чудовому стані. Розмір 43. Довжина устілки — 27,5 см. Максимальна ширина устілки — 92 мм.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
  • Хакі
Розмір:
  • 43
Матеріал верху:
Замша Нубук
Матеріал підкладки:
Термопрокладка
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари