Всі категорії
Додати товар

Оригінальні чорні шкіряні напівчеревики bugatti з мембраною bugatti tex. італія. 43 р.

1350 грн
Опис

Історія бренда модного чоловічого одягу Bugatti бере початок 1978 року в столиці моди Мілані. Німецький концерн Brinkmann потребував гучного італійського імені для нової лінії одягу. Глава маркетингового відділу, Клаус-Юрген Мюллер, знайшов його майже миттєво, ледь взявши в руки телефонний довідник Мілана. Керівництво компанії відразу ж схвалило цю гучну, що запам'ятовується, гучну назву, попри те, що під таким ім'ям у світі вже значила автомобільна компанія з понад столітньою історією. Щойно бренд був зареєстрований, перша партія стьобаних чоловічих пальта була випущена на фабриці в німецькому місті Херфорд.
У наступні кілька років бренд зміцнює свої позиції спочатку в сегменті одягу для відпочинку, а потім і в сегменті одягу для подорожей, включно зі штанами, ременями, дорожніми сумками та парасольками. До 1994 року компанія дала партнерам ліцензії на випуск практично всіх різновидів чоловічого одягу, взуття, аксесуарів, а також на сумки, дрібну шкіргалантерею, предмети багажу, готівку, лінії виробів для дому, як-от постільна білизна та тканини домашнього текстилю. Отже, імідж компанії змінився з "bugatti – це чоловічий одяг" на "bugatti – це стиль життя". До кінця 90-х років бренд мав усі маркетингові права майже по всій Європі та, заєднавши спілку з корпорацією Volkswagen Group, яка вже мала всі права на автомобілі марки Bugatti, отримав можливість подальшого розширення експортних ринки у Франції та Італії.
Попри співзвучність зі знаменитою маркою італійських автомобілів у компанії немає нічого спільного, за винятком, мабуть, прагнення бути найкращою серед рівних і гідних. Так, всі інноваційні наукові розробки, які можуть бути використані у виробництві одягу та взуття, компанія впроваджує практично негайно. Прикладом тому слугують контракт із Gore-Tex, в'єднаний 1988 року. За понад 30-річне існування компанія bugatti запрацювала прекрасну репутацію у світі моди. Сам бренд bugatti, використовуючи найкращі матеріали та чудове виготовлення, відносить себе до верхнього середнього класу, і навмисно не намагається стягати собі лаври premium і luxury. Стиль bugatti — поза покривною миттєвою модою. Він одночасно і класичний, і сучасний, елегантний і помітний. Кожна модель колекції підкреслює зовнішній вигляд розкутого та впевненого в собі людини.
Продаються класні шкіряні черевики італійського взуттєвого бренда Bugatti. Це модель класичних (формальних) невисоких черевиків. Черевики зі злегка подовженим округлим мисом. Верх виробу виготовлений із досить товстої м'якої гладкої натуральної шкіри чорного кольору. У верхній частині задника вшита еластична гумка чорного кольору — для максимального комфорту. На зовнішніх краях фігурного шкіряного задника присутні декоративні стібки, виготовлені товстими шовковистими нитками контрастного червоного кольору. Модель фіксується на нозі за допомогою тонких круглих шовковистих шнурків чорного кольору, які протягуються через 2 пари невеликих отворів і пари великих фірмових люверсів — у верхній частині. На зовнішній бічній поверхні тисненням по шкірі зображено назву бренда, а нижче — вузький металевий лейб із зазначенням на наявність фірмової мембрани. Усі деталі взуття відстрочені одинарним або подвійним швом нитками чорного кольору.
Внутрішня сторона взуття обладнана фірмовою водонепроникною повітропроникною мембраною Bugatti tex, яка захищає ноги від намокання і зберігає оптимальний мікроклімат усередині взуття. По верхньому краю та по виворітному боці язичка проходить шар гладкої натуральної шкіри чорного кольору. Устілка дуже м'яка фірмова анатомічна повністю шкіряна не знімна
Підошва складається з двох частин: щільного гнучкого еластомеру коричневого кольору й основної підошви, яка виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. На підошві рельєфно зображені назва та логотип бренда. Підошва з невеликим суцільнолитим широким стійким каблуком. На набійці підбора є зона антишоку, виділеної у формі лейба бренда зеленого кольору.
Взуття в відмінному стані. Розмір — 43. Довжина устілки — 26

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 43
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Термопрокладка
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари