Всі категорії
Додати товар

Відмінні темно-коричневі фірмові шкіряні черевики beretta італія 43 р. ( 28 див.)

3350 грн
Опис

Всі ми звикли чути назву бренду Beretta (Беретта) виключно в контексті, коли мова йде про зброю. При цьому дана компанія вже давно розширила сферу своєї діяльності, зробивши можливим придбання для себе пістолета, на додачу до якого можна придбати фірмову взуття Beretta, аксесуари для зброї, військову форму та інші тактичні приналежності. Якщо ви справжній шанувальник бренду – цей розділ нашого сайту точно не залишить вас байдужим. Історія компанії Beretta цікава тим, що в даний момент – це одна з найбільш старших збройових компаній. Саме тому, традиційно, вона і асоціюється зі зброєю: купити пістолет Беретта захоче кожен, адже всі знають, що ця зброя не підведе. Італійський бренд ще з 1526 року міцно утримує свої позиції на ринку збройового виробництва, що дає повну підставу вважати його надійним. А що з іншою продукцією? Відносно недавно Beretta розширила свою сферу діяльності, дозволивши своїм поціновувачам повністю укомплектуватися тактичними приладдям та одягом, яка знайде своє застосування не тільки як сувенір з логотипом улюбленої компанії, але і в якості повноцінної одягу для outdoor і військової сфери. Що можна купити від Beretta зброю (безліч популярних моделей пістолетів і гвинтівок в оригінальному варіанті); тактична одяг і аксесуари (штани, футболки, комбінезони, толстовки, краватки, верхній одяг); взуття (Beretta виробляє зручні продумані кросівки і черевики для трекінгу, армії, туризму); збройові аксесуари (антабки, упори, чохли, кобури). Вся продукція бренду відповідає європейським та загальновизнаним стандартам якості, тому ви точно можете бути впевнені в тому, що куртка Beretta не порветься при першій вилазці, а черевики не разлезутся після пари пробіжок. Продаються чудові фірмові шкіряні черевики для активного способу життя одного з найдавніших мультибрендів в світ - італійського бренду Beretta. Це капітальна взуття , яку можна охарактеризувати як "фермер у фраку". Верх виробу виконаний з товстенною натуральної замші темно-коричневого кольору. Модель з широким просторим мисом. У верхній частині бічних поверхонь виробу є фігурні вставки з "рідної" шкіри. На них є ще менші шкіряні вставки, на зовнішній бічній поверхні на такий меншою вставки тисненням на шкірі зображений фірмовий логотип бренду. В верхней части цельнокроенного ( бесшовного) кожаного очень мягкого язычка пришит фирменный лейб бренда. Спереди проходит традиционная шнуровка. Через 3 пары отверстий продеваются мягкие плоские шнурки темно-коричневого цвета. Все детали ботинок отстрочены ровным одинарным или двойным швом прочными шелковистыми нитками темно-коричневого цвета. Мыс и задник обуви достаточно фиксированные , в меру жесткие.
Изнаночная сторона изделия оснащена подкладкой, выполненной из мягчайшей гладкой натуральной кожи светло-кремового цвета. Между кожаной подкладкой и кожаным верхом ботинок находится слой утеплителя. Стелька полностью кожаная мягкая фирменная ( с изображением логотипа бренда) не съемная.
Подошва состоит из кожаной межподошвы ( по линии кожаной межподошвы подошва пришита к кожаному верху изделия толстыми нитками темно-коричневого цвета с образованием небольшого ранта) и основной подошвы. Она с широким устойчивым каблуком . Выполнена из рифленого каучука темно-коричневого цвета.
Обувь в отличном состоянии. Размер 43. Длина стельки - 28 см. Максимальная ширина стельки около 9 см. Ботинки на стопу несколько уже стандартной полноты. Высота ботинок по задней линии до уровня подошвы - 12 см.
Модель произведена в Италии.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 43
Матеріал верху:
Замша
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:
Весна

Схожі товари