Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Тактичні берці m-tac ranger airtex койот

5900 грн
Опис

Верх черевиків виготовлений із високоякісної щільної шкіри (замші) в поєднанні зі вставками з Cordura 1000D, що дозволяє взуттю бути одночасно вологостійким (дихаючим), зносостійким і міцним.

Спеціальне водовідштовхувальне просочення допомагає зберігати комфортний мікроклімат для ніг за будь-яких погодних умов. Для більшого захисту зовнішній шар черевиків продубльований мембранним матеріалом AirTex. Між мембраною та гідрофобним нубуком є додатковий шар утеплювача EVA, товщиною 3 мм. Кожен шов посилений водонепроникною стрічкою для більш щільного з'єднання стиків і запобігання потраплянню вологи всередину. Прорезинені носок і п’ята надійно захищають ноги від ударів і роблять взуття більш довговічними.

Анатомічна тришарова устілка надає м'якості всій внутрішній конструкції черевика та створює максимальний комфорт для ніг. Двокомпонентна лита підошва не пропускає вологу і є надзвичайно зносостійкою, а різноспрямований малюнок протектора зберігає хороше зчеплення з поверхнею при бігу чи ходьбі.

ідеально підійдуть як військовослужбовцям, так і всім любителям активного відпочинку.

Особливості:

· Зручні та практичні.

· Достатньо легкі та водовідштовхувальні.

· Утеплювач та мембрана AirTex.

· Додатковий шар утеплювача EVA, товщиною 3 мм

· Чудово вентилюються.

· Зручна система шнурівки.

· Прорезинені носок і п'ята.

· Двокомпонентна лита підошва.

· Анатомічна тришарова устілка.

· Ідеально підходять для трекінгу, бігу по бездоріжжю, активного відпочинку та для міста.

Верх:

Справжня замша і Cordura 1000D

Завдяки своїм унікальним властивостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, правоохоронних органах і органах спеціального призначення. В основному цей матеріал із лінійною щільністю 1000d та 500d. Лінійна щільність – це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється в Деньє (denier). Ця одиниця вимірювання переважно застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина.

Фізико-технічні характеристики тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження - близько 150 Н. Стійкість до витирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Чи то тактичний рюкзак, чи підсумки або куртка.

Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність та стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.

40 - 27 см
41 - 27.5 см
42 - 28.2 см
43 - 28.9 см
44 - 29.7 см
45 - 30.5 см
46 - 31.2 см

Виробник -Україна
Код товару : М-35259

Доставка 1-3 дні по всій Україні
Відправляємо тільки наложеним платежем
Оплата при отриманні
За більш детальною інформацію пишіть

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Матеріал:
Замша
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна