Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Nike dunk low nba 75th anniversary chicago оригінал!

5199 грн
Опис

Продам кросівки Nike dunk low NBA 75th anniversary chicago
Додаткові фото в приват

Розмір: 40

Оригінал, куплені в реселл-сторі

Стан: 9,8/10 (одягались буквально кілька разів, що видно по підошві)

Мінімальний торг

Опис моделі:

Nike Dunk Low NBA 75th Anniversary Chicago - це спеціальна колекційна модель кросівок, випущена до 75-річчя Національної баскетбольної асоціації (НБА). Кросівки відносяться до лінійки Dunk, яка була вперше випущена в 1985 році і з того часу стала популярною серед любителів кросівок.

Ця версія кросівок була випущена на честь команди "Чикаго Буллз", однієї з найбільш впізнаваних та успішних команд в історії НБА. Верх кросівок виконаний в червоному кольорі, який символізує кольорову гаму "Чикаго Буллз", а також має чорні та білі вставки. На п'ятці кросівок розташований спеціальний логотип NBA 75th Anniversary, який відзначає 75 років з дня заснування НБА.

Кросівки Nike Dunk Low NBA 75th Anniversary Chicago також мають технологічні особливості, такі як міцна підошва з гуми, амортизаційна устілка та дихаючий верх, що робить їх ідеальними для повсякденного використання та занять спортом.

Ця модель кросівок є колекційною та призначена для любителів НБА та баскетболу в цілому, а також для колекціонерів кросівок. В цілому, Nike Dunk Low NBA 75th Anniversary Chicago - це стильні та якісні кросівки, які можуть стати відмінним доповненням до гардеробу будь-якого фаната баскетболу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • 40
Матеріал:
Штучна замша Штучна шкіра
Принт:
Абстракція
Продавець
mixalut
mixalut
Харків
Був

Схожі товари