Всі категорії
Додати товар

Фірмові білі шкіряні кросівки lacoste nistos cre франція. 10 р. ( 44 1/2 )

1100 грн
Опис

Нехитра емблема у формі крокодильчика, якою сьогодні марковані предмети одягу, аксесуарів, спортінвентаря, з'явилася зовсім випадково, але саме вона й зробила популярним і впізнаваним французький бренд Lacoste.
Компанія Lacoste має довгу історію. Ім'я їй дав її засновник — відомий французький тенісист Рене Лакост. Мсьє Лакост досяг не тільки спортивної подорожі, але й на модній дорозі. 1923 року Рене Лакост виграв Кубок Девіса, після якого за легендою тренер збірної подарував йому валізу з крокодилової шкіри. Тоді переможця охрестили «крокодилом», що, втім, цілком відповідала характеру чемпіона, з його чіпкою спортивною хваткою. Близький друг Рене захопив цю ідею та намалював для Лакоста крокодила, який і був пізніше вишитий на його сорочці. Під час відкритого чемпіонату в США 1927 року на Лакості була одягнена сорочка з коротким рукавом із легкої трикотажної тканини з емблемою. Коли французький тенісист виграв змагання, він і подумати не міг, що це стане ще й першим великим кроком на його «одному» шляху. Після цього трикотажна сорочка з коротким рукавом набула популярності в усьому світі.
1933 року Рене Лакост закінчив свою спортивну кар'єру та з головою поринув у фешн-індустрію. Разом із керівником трикотажної компанії Андре Жильє він утворює бренд, якому вручає своє ім'я — Lacoste. Першим витвором компанії була, звісно, вже знаменита біла тенісна сорочка із зеленим крокодилом. Крім неї, компанія спеціалізувалася на виготовленні сорочок для так званих інтелектуальних видів спорту — гольфу, яхтингу, вітрильного спорту.
1951 року стали з'являтися сорочки Lacoste різних кольорів, а роком пізніше тенісна сорочка фірми була відправлена в США як «Символ професійного спортсмена». Природно, американцям одяг припав до смаку, поготів, Lacoste випускав теніски навіть найменших за американською системою розмірів.
1963 року керування компанією переходить у руки сина Рене -довіста Лакоста. Незабаром фірмовий зелений крокодил красується вже на предметах спортивного інвентарю, флаконах із парфумерією, окулярах, сумках, годинниках, взуття та інших аксесуарах.
Все, що виходило з модного дому Lacoste, мало шалену популярність, і компанія поснімала на модному ринку багатьох мастодонтів індустрії. Носіння бренда Lacoste більше не є перевагою лише спортсменів, його хочуть носити все, тому що це модно, красиво, стильно, зручно.
Зараз усе, на чому стоїть фірмовий крокодил, має незмінний попит, чи то одяг, взуття, сумки, спортивне приладдя. Лише одне було й залишиться незмінним і через багато років — фірмовий знак, який називають найвідомішою у світі рептилією.
Продаються фірмові шкіряні кросівки знаменитого французького мультибренда Lacoste. Це модель комфортного кежуального взуття з традиційною шнурівкою спереду. Верх виробу виконаний з м'якої гладкої досить товстої натуральної шкіри білого кольору. Язичок об'ємний, м'який. текстильний. У верхній частині бічних поверхонь, в зоні задника, є невеликі вставки зі щільної фактурної тканини темно-синього кольору. У верхній частині язичка назва бренда вишита нитками контрастного темно-синього кольору. На зовнішній бічній поверхні вишитий знаменитий логотип бренда. Модель фіксується на нозі за допомогою м'яких плоских шнурків білого кольору, які протягуються через 7 пар люверсів ( верхня пара — чорного кольору).
Виворітна сторона виробу має м'яку повітропроникну мембанну підкладку молочного кольору. Між повітропроникною підкладкою і верхнім шаром шкіри є невеликий шар утеплювача — поролону. Устілка анатомічна фірмова, на поліуретановій основі, верх — м'яка оксамитова тканина сірого кольору. Устілка незнімна.
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми білого кольору. (30 мм) Зверху підошва прошитий товстими міцними нитками білого кольору до шкіряного верху кросівок.
Взуття у чудовому стані. Розмір — UK — 10, EUR — 44 1/2. Довжина устілки — 28,8 см. Максимальна ширина устілки — 10 см. Взуття на досить широку ногу.
Модель произведена во Вьетнаме.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 44.5
Матеріал:

Схожі товари