Всі категорії
Додати товар

Гідні шкіряні кросівки карамельного кольору river island англія 43 р.(28,5 см.)

1000 грн
Опис

River Island — англійський стиль для молоді. Цей бренд пропонує одночасно елегантний і стильний одяг за цілком доступними цінами. До того ж більшість моделей характеризуються оригінальним дизайном і неповторним фасоном, які так люблять юні модниці та модники. У такому одязі можна з'явитися як на робочому місці, так і в самому елітному клубі — у будь-якому разі Ви прослужите яскравою та помітною особистістю з чудовим смаком.
Історія бренда River Island сходить ще до 1948 року, коли англійсятник Люїс вирішив відкрити свій власний магазинчик, що пропонує ексклюзивні жіночі речі з вовни. Цей магазин називався Lewis Separates і незабаром перетворився на справжню мережу фірмових бутиків, що налічує до кінця 60-х років майже 70-ти магазинів у всій країні. 1988 року ця компанія була перейменована в відому на сьогодні River Island.
Якщо спочатку компанія River Island пропонувала виключно жіночі моделі одягу, то з ростом популярності, причому не тільки в рідній Великобританії, асортимент почав вмикати також і колекції чоловічого одягу. Водночас основною цільовою аудиторією компанії є саме молоді люди, які не скуті строгими рамками та, як і раніше, перебувають у пошуку себе, зокрема і свого неповторного стилю. Це проявляється в дизайні численних спідниць, платтів, кофт, тунік, джинсів, курток, пальто та іншого одягу від River Island, який, швидше, можна визначити як «глибний». Яскраві насичені забарвлення, блискучі паєтки та стрази, графічні принти — все це Ви без зусиль знайдете в колекціях River Island, що регулярно оновлюються. У таких вбраннях гарний настрій Вам забезпечений. Втім, не можна сказати, що фірмовий одяг підійде тільки для клубних вечірок — тут можна знайти й цілком класичні варіанти, які будуть доречними в більш ділових умовах.
Поряд з одягом, сьогодні River Island пропонує також і величезний асортимент взуття й аксесуарів, здатних розбавити будь-який, навіть найзарядніший образ. Стильні сумки, яскраві ремінці, елегантні гаманці й багато іншого, без чого не може уявити своє життя жодна справжня модниця,
Яскравий, молодіжний, оригінальний, епатажний, але водночас вкрай стильний і сучасний стиль виробів із колекцій River Island здатний повністю оживити Ваш гардероб, приніс із собою море барв і емоцій навіть у сірі будні.
Продаються гарні фірмові шкіряні кросівки молодіжного дизайнерського англійського мультибренда River Island. Верх виробу виконаний з товстої дуже м'якої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору. На фігурному заднику є вставки з м'якої гладкої натуральної шкіри темно-сірого кольору. Бічні поверхні декоровані похилими перфораціями. Модель фіксується на нозі за допомогою м'яких плоских шнурків карамельного кольору, які протягуються через 7 пар акуратних отворів. Всі деталі моделі відстрочені рівним одинарним або подвійним швом міцними нитками в тон шкіри.
Зсередини взуття має м'яку текстильну підкладку світло-коричневого кольору. Устілка — фірмова м'яка незнімна. Верх устілки — м'яка натуральна шкіра бежевого кольору.
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми світло-коричневого кольору. Висота 23 мм. По верхньому краю потужна гумова підошва надійно пришита до шкіряного верху виробу міцними нитками бежевого кольору.
Кросівки в чудовому стані. Розмір — 43. Довжина устілки — 28,5 см. Максимальна ширина устілки — 92 мм. Модель на стандартну або трохи вже повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 43
Матеріал:

Схожі товари