Всі категорії
Додати товар

Кросівки nike air jordan 1 mid bred toe

5800 грн
Опис

Кросівки Nike Air Jordan 1 Mid Bred Toe — передає частину історії та спадщини Jordan, забезпечуючи комфорт протягом усього дня. Ще одна унікальна модель в колекції Jordan Brand, створена спеціально для поклонників Майкла. Силует «Black Toe» Air Jordan 1 виконані у чорному кольорі на перфорованій мисці, п’ятці та коміру, в той час як інші деталі цього релізу представляють вдале поєднання червоного та білого кольорів. Вулканізована підошва створена спеціально для гарного щеплення. Чоловічі кроссовки відмінно підходять для повсякденних образів весною або восени.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ JORDAN:
Air Jordan – іменний бренд, розроблений американською компанією Nike для легендарного баскетболіста Майкла Джордана, також відомий як Jordans. Основний акцент — високоякісне дороге баскетбольне взуття та одяг. Під брендом виробляється взуття для боксерів, професійних борців, а також гравців в американський футбол.

У 1984 році Філ Найт, голова ради директорів Nike, підписав контракт з новачком Національної Баскетбольної Асоціації Майклом Джорданом, після того, як компанія Adidas, яка зазнає на той момент фінансових труднощів, не змогла це зробити. Візитна картка бренду – серія високоякісних баскетбольних кросівок «Air Jordans». Це взуття завоювало любов і повагу до баскетболістів всього світу. Air Jordan вперше надійшли у продаж у 1985 році (Джордан вперше надів кросівки у дебютному сезоні НБА 1984/85).

JUMPMAN (англ. jumpman — буквально, людина, що стрибає) назва логотипа, який можна побачити на всіх баскетбольних товарах бренду Jordan Brand. Вперше цей логотип з’явився в третіх кросівках серії Air Jordan.

На даний момент існує 33 лінійки кросівок Jordan плюс перевидання, колекційні та обмежені серії, набір та взуття, випущене у колаборації з іншими брендами. Кожна модель має свою родзинку, кожна з них стає предметом гарячих суперечок, але незаперечним фактом залишається одне: кросівки Jordan – один з найкращих представників сучасного спортивного взуття.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • 44.5
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари