Всі категорії
Додати товар

Кросівки nike air jordan 1 mid reverse bred

5800 грн
Опис

Кросівки Nike Air Jordan 1 Mid Reverse Bred — передає частину історії та спадщини Jordan, забезпечуючи комфорт протягом усього дня. Модель виконана з комбінації натуральної шкіри та синтетичної шкіри, що робить її міцною та зручною в носінні. М’який комір і язичок, а також м’яка внутрішня частина забезпечують додаткове відчуття комфорту. Тверда підошва зберігає дуже хороше зчеплення з землею. Також використовується повітряна газова подушка, завдяки якій досягнуто найвищого рівня амортизації. Поєднання чорного і червоного стане яскравим елементом в повсякденному стилі.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ JORDAN:
Air Jordan – іменний бренд, розроблений американською компанією Nike для легендарного баскетболіста Майкла Джордана, також відомий як Jordans. Основний акцент — високоякісне дороге баскетбольне взуття та одяг. Під брендом виробляється взуття для боксерів, професійних борців, а також гравців в американський футбол.

У 1984 році Філ Найт, голова ради директорів Nike, підписав контракт з новачком Національної Баскетбольної Асоціації Майклом Джорданом, після того, як компанія Adidas, яка зазнає на той момент фінансових труднощів, не змогла це зробити. Візитна картка бренду – серія високоякісних баскетбольних кросівок «Air Jordans». Це взуття завоювало любов і повагу до баскетболістів всього світу. Air Jordan вперше надійшли у продаж у 1985 році (Джордан вперше надів кросівки у дебютному сезоні НБА 1984/85).

JUMPMAN (англ. jumpman — буквально, людина, що стрибає) назва логотипу, який можна побачити на всіх баскетбольних товарах бренду Jordan Brand. Вперше цей логотип з’явився в третіх кросівках серії Air Jordan.

На даний момент існує 33 лінійки кросівок Jordan плюс перевидання, колекційні та обмежені серії, набір та взуття, випущене у колаборації з іншими брендами. Кожна модель має свою родзинку, кожна з них стає предметом гарячих суперечок, але незаперечним фактом залишається одне: кросівки Jordan – один з найкращих представників сучасного спортивного взуття.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • 44
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари