Всі категорії
Додати товар

Сабо клоги шкіряні на дерев'яній підошві анатомічні ортопедичні (унісекс) білі швейцарські

850 грн
Опис

Нові сабо клоги шльопанці на дерев'яній підошві.
Тільки натуральний склад — шкіра та дерево! Розмір 42 (8) 26,5 см по устілці.
Ортопедичні сабо клоги шкіряні на дерев'яній платформі зроблено у Швейцарії. Натуральна шкіра дуже м'яка, всередині підшита замшею натуральною.
Підошва з дерева, набійки нековзні гумові міцні.
Для зручного носіння передбачена застібка, що фіксує п'яту.
Оригінал.
Ортопедичні сабо, особливо використовувані медичним персоналом або працівниками кухні, де комфорт важливий для багатьох годин роботи. Підошва з натурального дерева, що має корисні для здоров'я властивості, чудово вбирає піт і не натирає ноги. Анатомічно правильної форми забезпечує високий комфорт використання: він поглинає удари під час ходьби, звільняє хребет і суглоби. Всі елементи, за допомогою яких стосуються ступні, зроблені з натуральних, корисних для здоров'я матеріалів.
Анатомічно, правильне профільування сандаль, клапанів, дерев'яного взуття адаптоване до форми стопи. Сабо на дерев'яній підошві, або клоги, впевнено увійдуть у наше життя. Раніше на незвичайну модель вирішувалися далеко не всі, але тепер усе змінилося. Після показу Hermès весна-літо 2023 клоги мають впевнені шанси стати абсолютним мастхевом сезону або, можливо, новою класикою. Клоги є одним із найзручніших різновидів взуття.
Взуття нове, єдиний нюанс — написана ціна ручкою.
Можна стерти або зафарбувати.
В ціні врахували це.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 42
Матеріал:
Шкіра

Схожі товари