Всі категорії
Додати товар

Красиві чорні шкіряні сліпони на контрастній підошві mcr moda crise туреччина 40 р.

750 грн
Опис

Компанія Moda Crise була заснована в 1989р,почавши свою діяльність в секторі чоловічого одягу з виробництва трикотажних виробів. Перший магазин був відкритий в тому ж році, в Байрампаше (Стамбул), і зараз кількість магазинів всередині країни і за її межами постійно зростає. Починаючи з моменту утворення, компанія Moda Crise завдяки зростаючому виробництва, накопиченому досвіду і широким поглядам, стала в своєму секторі об'єктом наслідування. Засновники компанії брати Халіта і Юнал Озени у 1994 р. створили марку MCR, бажаючи підкреслити індивідуальність і високу якість продукції. Сьогодні компанія Moda Crise - це фабрика, площею 3500м2, з персоналом з 300 чоловік і виробництвом до 100 000 одиниць продукції на місяць. Компанія продовжує швидко розвиватися, створюючи свій неповторний стиль в чоловічому одязі Компанія MCR, слідуючи тенденціям у світовій моді, створює свою власну дизайнерську лінію чоловічого одягу. Колекції MCR є сезонними, але оновлюються і поповнюються кожні 15 днів. Лінія чоловічого одягу MCR включає в себе: шкіряні ремені, трикотажну продукцію, куртки і ветровки, костюми та піджаки, джинси та штани, а також нижню білизну та краватки, взуття і сумки. Компанія MCR використовує в своєму виробництві самі останні передові технології. Продукція компанії відрізняється бездоганною якістю, зручністю і елегантністю .MCR - це стильний одяг для вільних духом чоловіків. Продаються класні шкіряні сліпони молодого турецького чоловічого мультибренда MCR. Сліпони – це найбільш зручне взуття на літо. Вони схожі на кеди на досить товстій гумовій підошві і без шнурків. Ось тільки ці «кеди» певної форми. Сліпони, або сліпи, неймовірно зручні, легкі, їх легко одягати. Вони щільно сидять на нозі і не шльопають при русі, хоча в них досить широка колодка, що чудово підходить тим, кому важко знайти відповідне взуття. Це також взуття для експериментів зі стилем. З слипонами можна створити не тільки хуліганський, але і елегантний образ. Вони дуже варіативні – існують повсякденні і навіть вечірні варіанти. Традиційно верхня частина слипонов виготовляється з парусини, а підошва з м'якої міцної гуми, але сучасні дизайнери виходять за рамки традицій і використовують для верху шкіру і різні варіанти синтетичного текстилю. Верх виробу виконаний з товстої м'якої натуральної шкіри чорного кольору. Модель с несколько сужающимся округлым мысом. Спереди проходит объемный шов, с обеих сторон отстроченный прочными нитками контрастного белого цвета. Цельнолитой кожаный язычок декорирован красивыми кожаными кисточками. По центру задника пришита черно-белая тесьма, которая заканчивается небольшой петелькой для удобства надевания обуви.
Изнаночная сторона изделия имеет подкладку, выполненную из мягкой ткани в мелкую клетку. По верхнему краю и обратная сторона мягкого язычка - мягкая гладкая натуральная кожа черного цвета. Область задника выполнена из мягкой натуральной замши серого цвета. . Стелька мягкая полностью кожаная ( гладкая натуральная кожа черного цвета ) не съемная.
Подошва выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины молочного цвета. Максимальная высота подошвы - 3,6 см..
Обувь в отличном состоянии. Есть небольшое загрязнение белой резиновой подошвы. Можно постараться отмыть эти пятнышки. Размер 40. Длина стельки - 26,5 см.. Максимальная ширина стельки около 88 мм. Подойдут на стандартную полноту стопы.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Літо Осінь Весна
Принт:
У клітинку

Схожі товари