Всі категорії
Додати товар

Чудові веганські брогові спортивні туфлі cole han zerogrand wingtip 10 р.

1150 грн
Опис

Один із найпопулярніших американських брендів взуття та аксесуарів — це Cole Haan. Історія цієї компанії почалася в Чикаго 1928 року, коли Трафтон Коул і Едді Хаан створили першу пару взуття. Спочатку Cole Haan виготовляли тільки чоловіче взуття, але незабаром стали випускати жіночу, а також колекції сумок, ременів і окулярів. Перший магазин був відкритий у Чикаго. Сьогодні бренд представлений у понад 60 торгових точках у США, Південно-Східної Азії, на Близькому Сході.
Спочатку під маркою Cole Haan випускалося тільки чоловіче взуття. Зараз асортимент компанії містить одяг для чоловіків і жінок, серед якого особливої уваги заслуговують пальто, що не раз відзначені міжнародними нагородами, також сумки, шкіргалантереї, сонцезахисні окуляри та, звичайно ж, взуття: спортивну, повсякденну, чоловічу та жіночу.
Все це стало можливим багато в чому завдяки співпраці з концерном Nike. 1988 року, ставши дочірньою компанією Nike, Cole Haan почала використовувати нові технології у виробництві одягу та взуття для активного відпочинку. З початку 2008 року Cole Haan відмовилася від використання натурального хутра під час виробництва своєї продукції.
Компанія Cole Haan підходить до створення взуття та сумок дуже ретельно та ґрунтовно, дизайнери користуються найсучаснішими технологіями під час створення нових моделей. Компанія використовує найрозкішніші матеріали під час виготовлення своєї продукції, як-от дорога теляча полірована шкіра, замша та шкіра крокодилів, вирощених на спеціальних фермах в Америці.
Джеймс Суісс, генеральний директор Cole Haan, позиціює бренд як доступну розкіш, те, що називають «американською мрією». Cole Haan — це завжди фірмова якість, бездоганний стиль і демократичні ціни, попри належність марки до преміумкласу.
Продаються чудові фірмові туфлі знаменитого американського мультибренда Cole Haan. Модель Zerogrand. Це веганські туфлі спортивного стилю. Вони виготовлені та щільного в міру товстого джинсового матеріалу оливкового кольору. Це броги, тобто туфлі, декоровані перфораціями. Це закрита перфорація в стилі wingtip для збереження естетичного вигляду. Туфлі — повні броги, тобто броговані ділянки наявні вздовж усіх швів моделі. Виріб із гарним округлим, фігурно відрізним мисом.
Модель фіксується на нозі за допомогою м'яких плоских шнурків контрастного бірюзового кольору, які протягуються через 4 пари акуратних отворів. У тон бірюзових шнурків — стібки на бічних поверхнях планок для шнурування. Вони виготовлені шовковистими нитками бірюзового кольору.
Виворітна сторона виробу обладнана підкладкою, виготовленою з повітропроникної перфорованої тканини кольору хакі. Зона задника обладнана м'якою оксамитовою тканиною сірого кольору. Устілка фірмова Cole Haan Zerogrand анатомічна м'яка ткана пружинка не знімна.
Міжпідошва виготовлена з натуральної шкіри. Основна підошва виготовлена за фірмовою технологією ZERØGRAND для максимального комфорту. Це фірмова амортизаційна гумова підошва. Модель створена на основі інноваційної технології Grand.OS, завдяки якій взуття Cole Haan таке легке, м'яке, гнучке та повітропровідне.
Туфлі в відмінному стані. Розмір 10. Довжина устілки — 28,5 см. Максимальна ширина устілки — 10 см. Модель на стандартну або трохи вже повноту стопи.
Виробництво — В'єтнам.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 44
Категорії:
Матеріал:
Текстиль
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари