Всі категорії
Додати товар

Оригінальні чорні лофери з фактурної натуральної шкіри topman англія 43 р.

930 грн
Опис

Topman – бренд модного молодіжного одягу з Великобританії. Марка відрізняється, насамперед, продуманим і самобутнім дизайном власних колекцій одягу. Що не дивно, адже у компанії свій власний штаб дизайнерів, які, як показує практика, не дарма отримують свої гроші. Крім неповторного стилю, Topman відрізняється високою якістю своєї продукції, адже марка, що претендує на світове панування і високі продажі, не може забувати про такий важливий деталі. Але і це ще не все. Topman – это еще и удивительно широкий ассортимент одежды, обуви и самых различных аксессуаров для мужчин, говоря вполне серьезно, в одежду одного только бренда Topman можно одеться буквально с ног до головы. А одеться в одежду этой британской марки захочется не только стильному британцу или не очень стильному итальянцу, бренд популярен во всем мире. Целевой аудитории у компании как таковой нет, однако какое - то подобие курса есть, а именно курс взят в первую очередь на молодых и активных, стильных и модных, следящих за модой и готовых меняться. Так що, якщо у Вас є смак і Вам подобається в одязі отаке подобу візуалізованими роздумів на тему, - «а яким був Джеймс Бонд у молодості», то Topman – це попадання в десятку. Якщо звичайно, Ви не вважаєте, що Джеймс Бонд народився у тому самому костюмі, в якому його зіграв Пірс Броснан у фільмі «Помри, але не зараз». Стиль марки можна охарактеризувати, як casual, але не в традиційному його розумінні «простий одягу на кожен день». Topman до слова «простий» додає частинку «не», але сенс змінюється не так кардинально. Дійсно, британці придумали свій власний стиль, коли простота і функціональність поєднується з високим стилем і останніми тенденціями моди. Це дозволяє створювати одяг, близький за духом до елітної, але при цьому за ціною, доступною більшості. Бренд Topman з'явився в 1978 році. Продаються чудові шкіряні лофери від молодіжного британського мультибренда Topman. Модель стилізована під мокасини. Верх виробу виконаний з товстої фактурної натуральної шкіри чорного кольору. Фактурність шкіри вийшло завдяки тисненню, стилизированному під шкіру рептилії. На передній частині лоферов є характерний для мокасин відкритий шов, обшиту тонким шаром натуральної гладкої шкіри. Ця вставка з обох сторін відстрочена міцними нитками чорного кольору. Виріб декорований красивим декоративним шкіряним ремінцем з витонченою металевою пряжкою. По зовнішніх краях широка шкіряна вставка пришита характерним фігурним швом. Внутренняя сторона обуви имеет качественную кожаную подкладку - гладкая натуральная кожа карамельного цвета . Стелька мягкая, верх - гладкая натуральная перфорированная натуральная кожа.
Фирменная подошва - высококачественная износостойкая рифленая резина черного цвета. Модель с небольшим наборным каблуком . По периметру резиновая подошва надежно пришита к кожаному верху лоферов.
Обувь в отличнейшем состоянии. Размер 43. Длина стельки 28 см. ( может даже на пару мм. больше). Туфли на стопу несколько шире стандартной.
Модель произведена в Португалии.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 43
Категорії:

Схожі товари