Всі категорії
Додати товар

Відмінна сорочка у дрібну клітинку під запонки британського дизайнера paul smith.

269 грн
Опис

Відмінна сорочка у дрібну клітинку під запонки британського дизайнера Paul Smith.Cтан нової речі, сток.
Чоловічі сорочки в клітинку належать до типу одягу, який практично ніколи не виходить із моди. Можна сміливо стверджувати, що ці зручні, практичні та ефектні сорочки завоювали популярність у всьому світі. Клітина вважається універсальною і практичною для всіх без винятку чоловіків незалежно від свого віку, комплекції та соціального становища. Вона легко і невимушено вписується як у щоденний образ, і у святковий стиль.
Модель класичного силуету, з довгим рукавом з манжетою під запонки та застібкою на гудзики.Доповнена нагрудною кишенею.

Розмір XL.
-довжина 80
-плечі 52
-пог 62
-рукав під запонки 62

Склад:
100% бавовна

Більшість людей чули про британського дизайнера Paul Smith. Його робота в моді принесла лицарське звання, і тепер він відомий як сер Пол. Людина, що стоїть за знаменитим брендом, має унікальну історію, настільки ж особливу, як і її знамениті дизайни.
Історія бренду Paul Smith (читається як Пол Сміт) починається з заснування бренду у 1976 році. Перша чоловіча колекція була показана в Парижі, а через два роки дебютувала жіноча колекція на лондонському тижні моди.
Його бренд включає виготовлення чоловічого і жіночого одягу, створення годинників, різних аксесуарів і парфумерії. Дизайнер, відомий своїм яскравим різнобарвним візуальним підписом у смужку, вміло поєднує класичні силуети та пошиття з несподіваними та візуально ефектними оздобленнями. У дизайнера є флагмани в Лондоні, Парижі, Нью-Йорку, Мілані та Токіо, а також багато інших магазинів.
Продаж у 66 країнах світу – це по-справжньому глобальний бренд, і, що найцікавіше, сам Пол Сміт, як і раніше, є серцем організації; він діє як дизайнер та голова, завжди беручи участь у щоденному веденні бізнесу, на відміну від інших дизайнерських лейблів аналогічного рівня. Цей особистий дотик - рідкісний ковток свіжого повітря в галузі, переконуючи лояльного клієнта, що його ідеї ніколи не розбавляться масовим маркетингом. Таким чином, Сміт досяг свідомо важкого вміння поєднувати визнання критиків із комерційним успіхом.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари