Всі категорії
Додати товар

Класична бавовняна сорочка у смужку під запонки модного американського бренду michael kors

276 грн
Опис

Класична бавовняна сорочка у смужку під запонки модного американського бренду Michael Kors.Стан нової речі, сток.
Дана модель стандартного крою. Застібка на гудзики на традиційній планці.Довгий рукав на широкій манжеті під запонку. Зручна та практична сорочка приємна на дотик, легко прасується, так як виконана з якісної натуральної 100% бавовняної тканини.
Ідеальний вибір для консервативного дрес-коду та будь-якої офіційної обстановки.

Розмір М, комір 40.
-довжина 79
-плечі 46
-пог 53
- рукав 67

Склад:
100% бавовна

Michael Kors – всесвітньо відома американська компанія з виробництва одягу, аксесуарів та взуття з магазинами у більш ніж 100 країнах світу. Історія бренду Michael Kors була створена на початку 1981 року Майклом Корсом у Нью-Йорку. Бренд Michael Kors – це ім'я всесвітньо відомого дизайнера та власника ліцензії на різні жіночі одяги та чоловічі предмети одягу, а також дизайнерські сумочки, взуття та аксесуари. Він має понад 500 ексклюзивних магазинів одягу. Майкл Корс – один із лідерів жіночого готового одягу та аксесуарів.
Компанія Michael Kors розробила ексклюзивні та унікальні вбрання для великої кількості знаменитостей, у тому числі для дружини Баракка Обами кілька разів. Сукні Майкла Корса та творіння були представлені у багатьох популярних фільмах. Цей бренд є найпопулярнішим останнім часом серед тінейджерів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бузковий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?