Всі категорії
Додати товар

Сорочка слім текстурний твіл хамелеон фіолетова 'eton' 50-52р

1100 грн
Опис

Сорочка в ідеальному стані. Матеріал тонкий (240 грамів), міцний, текстурний, складного плетіння фіолетово-синіх, світло-блакитних і жовтогарячих ниток (міняє відтінок під різним кутом), нитка з вираженим лоском. Приталений фасон (на спинці 2 виточки), низ напівкругом, сині поліровані ґудзики (на вигляд як перламутрові) пришиті жовтогарячою ниткою вручну на ніжках, в край внутрішньої планки вшита жовтогаряча тасьма, всі краї тканини акуратно оброблені та закриті.

Склад: 100% бавовна

На оф сайті подібні стоять 199

Мерки (на бирці 16,5/42):

плечі — 48 см
НОГ — 56 см
ПОТ - 52 см
низ — 56 см
рукав - 67 см
довжина — 79 см

Сорочки, краватки, метелики, запонки, комірці: щоб мати бездоганний вигляд, справжній джентльмен має знати масу «модних» правил. На щастя, якщо ви носите сорочки Eton, вам не доведеться про це піклуватися: дизайнери марки вже все продумали.

Гарна сорочка — це витвір мистецтва. Вона як картина геніального майстра: їй можна милуватися на відстані, насолоджуючись сюжетом; можна підійти ближче та уважно розглянути деталі — найдрібніші штрихи та мазки, у яких втілилося натхнення художника. Щоб створити щось прекрасне, потрібно мати не тільки талант, але й майстерність — знання техніки — яке приходить із досвідом. Добре зшита сорочка — це не просто набір механічно з'єднаних між собою шматків тканини. Якісна сорочка передбачає уважний цілісний погляд на процес її виготовлення, що містить у собі безліч чинників. Це й дуже точно припасовані одна до одної частини виробу — унаслідок чого сорочка стає не просто одягом, а другою шкірою, вам у ній затишно та комфортно, вона не обмежує рухів і водночас сидить на фігурі. Це і якість тканини, яка робить сорочку красивою й елегантною.

Шведська марка чоловічих сорочок Eton була заснована 1928 року портніхою Енні Петтерсон і її чоловіком Девідом у містечку Гонгхестер у Швеції. Клієнтами марки були всі місцеві дельці, що передають назву марки з вуст у уста. Репутація бренда зміцнювалася, тож незабаром сорочки з ярличком Skjortfabriken Special (переважна назва марки) підкорили й найвимогливіших денді світу —жирів. На час новим клієнтам Петтерсони зважилися на редендинг і перейменували марку в більш зрозумілий Eton. Поготів, що випускники однойменної приватної елітної школи швидко записилися в шанувальників марки, гідно оцінять високоякісні сорочки з натуральної бавовни. Сьогодні Eton представлений у понад 30 країнах у всьому світі, а серед постійних клієнтів марки - Девід Бекхем, Барак Обама та Принц Чарльз.

Тканини для сорочки ексклюзивно виробляються для Eton в Італії та Франції, в основі їх — добірні волокна чистої бавовни.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бузковий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна
Принт:
Абстракція

Схожі товари