Всі категорії
Додати товар

Естетична якісна сорочка відомого британського бренду burton

268 грн
Опис

Естетична якісна сорочка відомого британського бренду Burton.
У сорочці класичного крою ви почуватиметеся максимально зручно в будь-якому місці та в будь-якій ситуації, вона зовсім не стискує руху. Виріб з довгим рукавом на манжеті та класичним коміром. Застібка на гудзики на традиційній планці Доповнена нагрудною кишенею. Цей виріб виконаний з комфортного в носінні змішаного полотна-бавовни та поліестеру.Для активних людей, для яких важливим є збереження зовнішнього вигляду протягом усього дня, експерти рекомендують бавовняні моделі з відсотком синтетичних волокон. Така річ краще носиться і простіша у догляді.
Дану модель сорочки можна поєднувати з одягом різного стилю – класичного, офіційного чи повсякденного.

Розмір XL.
-довжина 81
-плечі 53
-пог 63
- рукав 62

Склад:
65% поліестер
35% cotton

Burton (Бартон) - відомий британський бренд, що спеціалізується на пошитті модного чоловічого одягу, компанія з більш ніж сторічною історією. Будинок моди, як і раніше, шиє модний чоловічий одяг: сорочки різних тонів, класичні піджаки, шкіряні ремені. Стиль та тематика одягу Burton можуть змінюватись, незмінним залишається одне – всі колекції відрізняються високою якістю пошиття. Все просто та зі смаком. Одяг та аксесуари покликані підкреслювати мужність їхнього власника.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Поліестер Бавовна

Схожі товари