Всі категорії
Додати товар

Чудові вузькі еластичні спортивні штани чиноси в чорно-білу карту bee inspired ірландія 34 r.

375 грн
Опис

Одяг Bee Inspired одним із найпопулярніших брендів не тільки на туманному Альбіоні, а й загалом в Європі. 2013 року професійні футболісти Стівен Робб і Марк Коркоран зняли свої бутси та вирішили вирушити в подорож, щоб змінити уявлення про вуличний одяг. Почавши скромно, як бренд одягу для відпочинку, вони щодня присували тому, щоб стати лідерами галузі з виробництва найзручнішого одягу для спортивного дозвілля.
Шотландський бренд, що випускає одяг у стилі athleisure, Bee Inspired випустив свою першу колекцію одягу для гольфу. Цей ринок також зростає, як і ринок спортивного одягу загалом, все більше брендів починають випускати костюми для гольфістів.
Модельний ряд був створений з урахуванням потреб сучасного гравця в гольф. Тут є такі ключові елементи, як топи зі змійкою до чверті без коміра, сорочки-поло з неоновим акцентом, а також штани чинос із твідовим принтом і вузькі стримані чорні джогери.
До колекції також входять водолазки з короткими рукавами на блискавці з вишитими логотипами та контрастною тасьмою на плечах, а також однотонні бавовняні сорочки-поло та бейсболки.
Гольф стає дедалі популярнішим ринком для брендів спортивного одягу, позаяк цей вид спорту став ще популярніший час пандемії. Водночас нове покоління молодих професійних гравців у гольф познайомило з грою молодшу аудиторію.
Продаються чудові штани — чиноси молодого ірландського бренда спортивного та "приблизно спортивного" одягу для молоді Bee Inspired. Це модель сучасних спортивних штанів. Штани — високі стегон, що прилягають в зоні стегон і звужуються донизу. Виріб виготовлений із м'якої досить щільної змішаної тканини: 64% поліестер, 34% віскоза, 2% еластан. Тканина — фірмова м'яка, добре тягнеться. Забарвлення — незрозуміло виражена чорно-біла карта.
Штани застібаються на невеликий ґудзик чорного кольору та невелику металеву блискавку. З боків розташовуються глибокі похилі врізні кишені. З правого боку під поясом розміщена маленька потайна врізна кишенька.
Задні кишені штанного типу: врізні. Над праною врізною кишенею шовковистими нитками білого кольору вишитий логотип бренда B33. На поясі, з правого боку пришитий фірмовий лейб бренда. Він виготовлений із товстої м'якої штучної шкіри чорного кольору. На лейбі також зображений логотип бренда B33.
Штанини вузькі, звужуються донизу.
Штани в відмінному стані. Розмір 34 R. Розміри по схемі: 1 - 43 см. 2 - 26 см. 3 - 30 см. 4 - 104 см. 5 - 15,5 см. 6 - 54 см. Глибина посадки ззаду - 34 см. Довжина крокового шва - 78,5 см.
Ціна моделі на сайті — 55 фунтів.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 33/L/48
Матеріал:
Віскоза Поліестер Еластан
Сезон:
Літо Осінь Весна
Принт:
У клітинку

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?