Всі категорії
Додати товар

Щільні х/б джинси пісочного кольору voi jeans engineered for you англія 34/34

375 грн
Опис

Скільки років людство носить джинси? Однозначно відповісти на це питання не так просто, як може здатися на перший погляд. Пов'язано це не з тим, що немає точних даних, а з тим, що неявно, з якого моменту вести відлік. З першого в історії робочого комбінезона з парусини, створеного Леві Страуссом, що полягався за «золотою лихоманкою» 1853 роки? Або ж з його співпраці з іншою неймовірно відомою особистістю — Джекоба Девісом — і отримання ними 1873 року патенту No139121 на інноваційне кріплення п'яти кишень і металеві клейки? А може, варто почати відлік від дня народження знаменитої англійської компанії VOI JEANS, яка зробила джинсам небувалу популярність і неординарний дизайн? Відомий бренд з'явився у Великобританії в 1988 році, і практично відразу ж став законодавцем моди в сегменті чоловічого одягу з деніму. Дизайнери компанії взяли за основу італійські тканини, які й донині вирізняються найкращими характеристиками для повсякденного носіння, додали трохи оригінальності, приправили практичну страву сезонними трендами — і voila, на світ з'явилося нове слово fashion-індустрії! VOI JEANS — це джинси для чоловіків і жінок, а також вбрання з бавовни та ціла лінійка приголомшливих аксесуарів, які допомагають зробити образ цілісним. На сьогодні англійський бренд має велику кількість магазинів у 100 містах світу, у 2010 році був відкритий флагманський бутик і в рідному Престоні. У цей же час VOI JEANS був названий журналом «Drapers magazine» одним із топ-10 брендів чоловічого одягу у Великобританії, обогнав, між іншим, Diesel. Треба сказати, що цього престижного найменування варто було заслужити! До речі, VOI JEANS з'являється на модних сторінках Vogue і Zoo Weekly. З моменту появи VOI JEANS у місті Престон, Ланкашир, Великобританія, пройшло вже 24 роки. І не дивно, що за майже чверть століття асортимент виріс колосально! 2009 рік став знаменним в історії відомого бренда. Саме в цей час з'явилися популярні сьогодні футболки-поло з найкращої бавовни, розкішні шорти, розширився модельний ряд джинсів, а також налагодився випуск аксесуарів для чоловіків і жінок. Цікаво зазначити, що, попри всевіковий потік виробництва, потужності фабрик продовжують базуватися у Великобританії, не розмінюючись на Китай і Корею. Якщо ви пишаєтеся лейблами з позначенням «модної» країни, то VOI JEANS для вас! Виразна та багата палітра, яка привертає увагу, незвичайний принт, оригінальний крій і велика кількість деталей — такий одяг миттєво стає улюбленим. Додайте до цього натуральні матеріали, які «дихає» і не здатні викликати алергії, модні тенденції, часто поповнювані колекції та найкращі ціни — і ви зрозумієте, чому з появи на світовій fashion-арені бренда з Великобританії можна починати відлік нової епохи джинсів! Вибирайте стиль, створюйте себе самі — Engineered For You з VOI JEANS!
До Вашої уваги пропонуються стильні джинси від британського бренда молодіжного одягу Voi Jeans. Це джинси вільні в стегнах і звужуються донизу — чинос. Це джинси з анатомічним кроєм штанин — арки. Виготовлені з досить щільного бавовняного матеріалу пісочного кольору. Джинси високої посадки, у талію. Застібаються на 4 металеві ґудзики-болти. З боків — дуже глибокі врізні похилі кишені, на краях яких набиті фірмові металеві заклепки. Над правою похилою врізною кишенею розташовується невелика накладна кишенька. Джинси відрізні лінією стегон. У верхній частині стегон на кожній штанині — асиметричні кишені. На правій штанині — велика потайна врізна кишеня, яка застібається на потужну металеву блискавку (блискавка прикрита тканим клапаном). На лівій штанині — велика вертикальна накладна кишеня, яка застібається на фірмовий металевий ґудзик- болт.
Ззаду на кокетці є регульований ремінець із фірмовою металевою пряжкою
Задні кишені — дуже великі накладні подовжені, з додатковими вставками в нижній частині. На зовнішній стороні кишень товстими нитками в тон тканини вишитий логотип бренда. Над правою кишенею — фірмовий шкір

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 34/L/50
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари