Всі категорії
Додати товар

Чудова коротка чорна суконна двобортна куртка esprit de corp германія l.

930 грн
Опис

Улюблене заняття завжди приносить добрі плоди. Незалежно від того, це робота чи хобі, завжди з'являється безліч шансів, щоб досягти успіху. Творчі починання й сили багаторазово збільшуються, якщо поруч є людина, яка підтримує й розділяє твій порив. У житті досить багато прикладів подібних союзів і до них можна віднести історію створення бренда «Esprit», коли в 60-ті роки минулого століття подружжям Сьюзі та Дугом Томпкінс була організована всесвітньо відома марка. Цікаво, що дослівно назва перекладається як «дух, дотепність», що наштовхує на відчуття легкості та свободи. Американська компанія випускає одяг для жінок, чоловіків, дітей, а також спідню білизну, взуття, парфуми, сумок, аксесуари, виробів із дорогоцінних металів і каменів, товарів для дому та постільної білизни. Стилістика — casual, тобто повсякденний, зручний стиль.
Компанія була перейменована в 1971 році в «Esprit de Corp» і саме з такою назвою продовжилася активне завоювання світу моди гарним, стильним, доступним американським одягом. Після 1976 р. торгові майданчики з'являються в країнах Західної Європи. Їх впізнаваний, простий дизайн логотипа, який з'явився в процесі розширення, сьогодні знають багато хто. Нововведенням стала організація можливості купувати онлайн. Для цього в 80-ті був створений каталог продукції, де передбачалося замовлення речі, що сподобалася, прямо з дому. Зручність полягав у тому, що можна було не тільки не встаючи з дивана вибрати товари, а й після доставки приміряти їх, і відмовитися, якщо вони не підійшли. Звісно, такі нововведення не могли не знайти відгук у серцях людей, тому бренд дуже швидко став неймовірно потрібним по всій планеті.
Продається демісезонна куртка знаменитого німецького мультибренда ESPRIT De Corp Це модель короткої прямої двобортної куртки, виготовленої в спортивному стилі. Верх виробу виготовлений із дуже щільної м'якої драпової тканини (60% вовна, 40% віскоза) чорного кольору. Тканина в невеликий рубчик. Куртка з невеликим відкладним коміром. Під основним відкладним суконним коміром вшитий невеликий фігурний в'язаний комірець, зв'язаний порожнистою гумкою (99% бавовна, 1% еластан)
Сама куртка прямого крою, з невеликою кокеткою в передній частині (по центру кокетки розміщені невеликі погончики з фірмовими металевими ґудзиками), ушивними рукавами, у нижній частині яких вшиті фірмові активні блискавки з масивними металевими бігунками (див. фото). У верхній частині лівий рукав відрізний. На місці шва пришитий великий тканий лейб бренда, під яким на широкій текстильній тасьмі зафіксована невелика оригінальна декоративна металева пряжка з фірмовим маркуванням бренда.
Куртка застібається на 4 пари фірмових металевих ґудзиків.
На грудях розташовуються вертикальні врізні кишені, які застібаються на змійки з масивними металевими бігунками. У нижній частині пілочок містяться великі врізні кишені з клапанами, які застібаються на 2 великі фірмові металеві ґудзики (див. фото). Під кишенями набиті невеликі фірмові металеві заклепки.
Спинка на великій фігурній кокетці. Нижче, під кокеткою з боків набиті невеликі фірмові металеві заклепки. У нижній частині спинки також набиті фірмові металеві заклепки.
Виворітна сторона курточки має щільну поліамідну підкладку чорного кольору, що не продувається. Між підкладкою та верхнім матеріалом виробу є тоненький шар утеплювача. У рукавах підкладка інша — вона тонша, м'яка — 100% поліестер чорного кольору. З лівого боку розташовується врізна кишеня (він ще зашитий).
Куртка в відмінному стані. Розміри L. Розміри по схемі: 1 - 50 см. 2 - 62 см. 3 - 64 см. 4 - 78 см. НОТ - 57 см. Ширина по нижньому краю - 60 см
Виробництво Німеччина.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза Вовна
Утеплювач:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари