Всі категорії
Додати товар

Чоловіче чорне вовняне пальто strellson jjb benson швейцарське 50 р.

1200 грн
Опис

STRELLSON — швейцарський бренд чоловічого одягу.
Історія Strellson починається 1984 року брати Холі — Уве й Йохан Холі — онуки Хуго Ферджа Босса продаються свій пакет акцій HUGO BOSS AG, переїжджають у Швейцарію і йдуть із головою у свій власний проєкт.
1985 брати представили першу колекцію під маркою Strellson, що складається з усього, що потрібно зразковому бізнесменові на щодень.
У 2000 бренд запускає легендарну колекцію шкіряних курток Swiss Cross. Отже, до стриманого, але цілком цілісного образу ділового чоловіка вирішено було додати й повсякденний одяг — шкіряні куртки та трикотаж.
2003 року в покупців з'явилася можливість придбати куртку Swiss Cross, яка була випущена в обмеженому накладі 3000 шт. Перша куртка Swiss Cross з'явилася на стику фешн і ідеї, спадщини й автентичності Швейцарії — для підкладки використовувався матеріал, з якого шиють ковдри для швейцарської армії. Така сама підкладка використовується в Swiss Cross і донині.
Відновлення в широкому сенсі цієї колекції в асортименті Strellson з урахуванням спадщини минулого успіху, всіх атрибутів, властивих їй, мужнього, але модного стилю, впливу сучасних тенденцій у сфері технологій — це найбільш знакова подія 2018 року для. Сьогодні Strellson відомий у 40 країнах у різних куточках земної кулі.
Ми Strellson. Ми родом зі Швейцарії. Ми формуємо моду для чоловіків, які вміють ставити цілі та досягати успіху. Ми робимо одяг для вас!
Продається шикарне чоловіче пальто бренда JJB Benson (Strellson). Це модель дуже легкого вовняного пальта чорного кольору. Склад матеріалу: 80% вовна, 20% поліамід. Пальто однобортне, з невеликим відкладеним коміром, врізними рукавами. Силует прилеглий. Модель із глибокими похилими врізними кишенями. Ззаду пальто має шліц.
Виворітна сторона виробу має теплу стьобану підкладку (100% поліестер).
Пальто в відмінному стані. Розмір 50. Розміри за схемою: 1 - 54 см. 2 - 60 см. 3 - 66 см. 4 - 98 см. Ширина по нижньому краю - 65 см.
Виробництво — Польща.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліамід Вовна
Утеплювач:
Поліестер
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари