Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Регульована підставка-годівниця для тварин foreyy

600 грн -17% 500 грн
Опис

Регульована підставка-годівниця для тварин FOREYY з нековзними ніжками для їжі та води, 5-рівневий дерев'яний обідній стіл для хатніх тварин Комфортна годівниця для середніх і великих собак
Про цей товар
1. Конструкція з двома окремими лотками дає змогу годувати двох собак різного розміру. 2. Увімкніть два силіконові килимки, які не містять BPA, чаші не ковзають легко. 3. Ви можете розмістити будь-які миски (миски не входять до комплекту), як-от миски з неіржавкої сталі, керамічні миски та миски з повільною подачею. (Діаметр чаші має бути меншим за 24 см).
Збільшуйте висоту в міру зростання вашого вихованця: на відміну від більшості інших аналогічних годівниць для хатніх тварин на ринку, піднята годівниця для собак FOREYY дає змогу вам регулювати висоту відповідно до потреб вашого вихованця, що робить її чудовим рішенням для цуценят, середніх і великих розмірів і/або літніх собак. Завдяки 5 різним рівням висоти ця розкішна бамбукова годівниця для хатніх тварин гарантує, що вам більше ніколи не знадобиться купувати іншу годівницю!
Бамбук вищої якості та нековзне покриття. Ця підставка для корму для собак виготовлена з високоякісного бамбукового дерева. А годівниці для собак, підняті з нековзними ніжками, роблять його стійким і не ковзають легко, це запобігає ковзанню миски вашим вихованцем і забезпечує захист вашої статі.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?